Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cel mai bogat fermier din Baragan, seful judetului. Vasile Iliuta preia fraiele CJ

Adevărul Adevărul,
Cel mai bogat fermier din Baragan, seful judetului. Vasile Iliuta preia fraiele CJ

Unul dintre cei mai instariti politicieni din Baragan, copresedinte PNL Calarasi, Vasile Iliuta, a fost favorit la conducerea Consiliului Judetean Calarasi, dupa ce Raducu George Filipescu nu a mai candidat pentru cel de-al patrulea mandat. continuă pe Adevărul

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Primeste lunar 32.000 de lei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, in sedinta de joi, de cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie,.

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Cel mai sigur loc din lume, plin de brese de securitate

Pe lista cu cele mai sigure locuri din lume se numara si Pentagonul. Cu toate astea, dupa cum am vazut in atatea filme, niciun loc nu este imposibil de penetrat mai ales cand ii luam in calcul pe hackeri. Pirati informatici invitati sa testeze securitatea a cinci site-uri de internet ale Pentagonului, printre care si [].

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei.

Cleveland Cavaliers, noua campioana NBA dupa o revenire spectaculoasa: Ultimul meci al finalei, difuzat in SUA la aceeasi ora cu cel mai nou episod din Game of Thrones (FOTO)

Cleveland Cavaliers a castigat meciul 7 al finalei cu Golden State Warriors cu scorul de 93-89 si a primit titlul de campioana NBA. Echipa condusa in teren de supervedeta LeBron James a revenit in.

Averi de bugetari. Ministrul Apararii, mai bogat decat cel al Internelor

Averi de bugetari. Ministrul Apararii, mai bogat decat cel al Internelor .

Francezul Coman are cel mai rapid sprint de la EURO

Mijlocasul francez Kinglsey Coman a fost inregistrat cu cel mai rapid sprint dintre jucatorii care au evoluat pana acum la turneul final EURO 2016.

Este romanul cu cea mai mare pensie din tara. Cati bani ridica de la posta in fiecare luna

Gheorghe Balasoiu este de departe cel mai invidiat pensionar. Si asta pentru ca fostul procuror la Curtea de Apel Pitesti, dar si fostul director al Penitenciarului Colibasi, are o pensie de 36. 000 de lei pe luna, fiind considerata cea mai mare din Romania.

Cea mai batrana culturista din lume are 80 de ani. Nu o sa-ti vina sa crezi cat de bine arata (FOTO)

Cea mai batrana culturista din lume are opt decenii de viata. Desi nu mai este nici macar la a doua tinerete, femeia arata intr-un mod incredibil, iar daca nu si-ar recunoaste.

Curentul electric, oprit temporar, in mai multe zone din trei judete

Locuitorii mai multor zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu raman, marti, fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3314 seconds )