Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel mai lung experiment din istorie. A inceput deja de peste un secol si nu vom trai sa aflam rezultatele

Antena3 Antena3,
Cel mai lung experiment din istorie. A inceput deja de peste un secol si nu vom trai sa aflam rezultatele

Incepand cu secolul al XIX-lea, botanistii de la Universitatea din Michigan, SUA, au inceput sa colaboreze la un experiment care implica germinarea semintelor. Acum, in al 137-lea an de. continuă pe Antena3

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 26 februarie - 4 martie, o apreciere de 2,64%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate pe Bursa de Valori din Bucuresti BVB).

Titlurile Fondul Proprietatea, cel mai bun randament din BET

Actiunile Fondul Proprietatea FP) s-au apreciat cu 4,93%, raportat la euro, in perioada 27 ianuarie - 3 martie 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, care urmareste evolutia celor mai lichide zece actiuni listate.

Somajul din SUA se mentine la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani

Rata somajului din SUA s-a mentinut in februarie la 4,9%, cel mai redus nivel din februarie 2008, inaintea crizei financiare, arata cifrele publicate vineri de Departamentul american al Muncii, transmite Reuters, conform Agerpres.

OMV Petrom, cea mai mare crestere din BET

Titlurile OMV Petrom SNP) au inregistrat, in perioada 1-8 martie, o apreciere de 8,11%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate, dar si din indicele extins BET-XT.

Surpriza de proportii in lumea fotbalistica. Acesta este cel mai valoros club din lume si nu este din Europa

Formatia chinezaGuangzhouEvergrande este echipa cu cea mai mare valoare din lume pe piata bursiera, anunta the Wall Street Journal, citata de GSP. Guangzhou Evergrande Taobao este cotata la 3,37.

Milioane de femei sunt extaziate. Cel mai sexy infractor din istorie a fost eliberat

Jeremy Meeks 30 de ani), infractorul care a devenit celebru datorita pozei de identificare facuta de politie, a fost eliberat. Agentiile de moda din toata lumea vor sa lucreze cu el. Poza lui de.

Bonusurile platite pe Wall Street au ajuns la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Bonusurile traderilor si bancherilor de pe Wall Street au scazut anul trecut cu 9%, pana la cel mai redus nivel din 2012, afectate de volatilitatea de pe pietele financiare, a anuntat luni controlorul financiar al statului New York, potrivit Reuters.

Saxo Bank: Reincepe goana dupa aur. Metalul pretios se afla la cel mai inalt pret din ultimul an

Turbulentele de pe pietele financiare au facut ca aurul sa ajunga la cel mai mare pret din ultimul an, trecand de 1. 205 dolari pe uncie, in crestere cu 25%, investitorii inghesuindu-se acum din nou sa achizitioneze, potrivit Saxo Bank. Acestia au plusat sapte miliarde de dolari in acest an, fiind cea mai mare goana dupa aur de cand a fost introdusa relaxarea cantitativa in anul 2009.

Unde se afla cel mai mic regat locuit din lume. Povestea pubului care s-a declarat ambasada pentru a scapa de legea antifumat

Tavolara, o insula de numai 5 kilometri patrati si cu doar 11 locuitori, care oricum nu stau acolo tot timpul, este cel mai mic regat locuit din lume. Si ca orice imparatie, are un rege, o stema si un arbore genealogic cu sange albastru, potrivit stirileprotv. ro.

Triada, cel mai complex malware Android: cum te lucreaza trei troieni simultan

Expertii Kaspersky Lab au detectat un nou troian pentru dispozitive Android, comparabil cu programele malware pentru Windows in materie de complexitate, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Din pacate, Android ramane cel mai vulnerabil sistem de operare pentru telefoane, iar numarul programelor malitioase creste de la un la altul, la fel si complexitatea lor. Aproape [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )