Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cel mai mare raliu caritabil din lume, The Mongol Rally, trece si anul acesta prin Romania

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare raliu caritabil din lume, The Mongol Rally, trece si anul acesta prin Romania

Mongol Rally, cel mai mare raliu neconventional caritabil din lume, a ajuns in 2017 la cea de-a 14-a editie. Startul a fost dat la Londra, iar echipajele internationale strabat in masini de oras distanta dintre capitala Marii Britanii si Ulan Ude, un oras din Republica Buriatia, Federatia Rusa. continuă pe România Liberă

Imagini MORTALE cu cel mai periculos drum montan din lume! (VIDEO DRONA, FOTO)

Daca imaginile muntelui Hua din China, filmate cu drona, tefacsa ametesti, inchipuie-ti cum trebuie sa fi fost pentru calugarii care o luau pe acolo in drumul lor spre iluminare.

Deloitte: Romania are al 7-lea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din Europa

Romania a ajuns statul cu al 7-lea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din 27 de tari ale Spatiului Economic European SEE), dupa ce plafonarea bazei de calcul a fost eliminata de la 1 februarie 2017, potrivit unei analize realizate de Deloitte Romania. Din 2018, Romania ar putea sa revina aproape de mijlocul clasamentului, pe pozitia 11, luand in considerare reducerea ratei cumulate a contributiilor de la 39,25% la 35%, prevazuta in programul de guvernare. Totusi, aceasta masura de diminuare a ratei procentuale vine la pachet cu o majorare a venitului salarial brut cu 22,75% pentru a mentine valoarea neta a salariului.

Romania are al saptelea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din Europa

Tara noastra a ajuns statul cu al saptelea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din 27 de tari ale Spatiului Economic European SEE), dupa ce plafonarea bazei de calcul a fost eliminata de la 1 februarie 2017, potrivit unui comunicat de presa al Deloitte Romania.

Mai sunt 2 zile pana la Timeshift: cel mai mare festival de muzica din Capitala il aduce pe David Guetta la Bucuresti

Incepand de joi, Romexpo va gazdui un eveniment de patru zile, comparabil ca line-up cu Tommorowland si alte festivaluri de muzica electronica din lume.

Business report:Romania are al saptelea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din Europa;Calitatea locului de munca: Tara din UE in care munca nu te scoate din saracie

Constructorii noii autostrazi surpate incaseaza peste 2,3 milioane euro. Chiar daca o bucata din lotul 3 de autostrada Lugoj-Deva s-a. Semnal de alarma: reteaua electrica nationala este veche, multe echipamente si-au depasit durata de viata, dar reparatiile sunt mici si putine. Reteaua.

NEPI a incheiat fuziunea cu Rockcastle si devine cel mai mare investitor listat din Europa Centrala si de Est

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai mari jucatori din piata imobiliara romaneasca, a anuntat ca a incheiat fuziunea cu alt mare fond imobiliar sud-african, Rockcastle Global Real Estate Company.

Efectul Macron: Franta a detronat Statele Unite si a devenit cea mai mare putere soft din lume

Franta a preluat anul acesta conducerea in clasamentul puterilor soft, detronand Statele Unite, arata un studiu publicat marti de un centru american si preluat de AFP.

Tora Vasilescu, despre cel mai trist episod din viata sa. Care est cel mai mare regret al actritei

Tora Vasilescu este o actrita iubita si apreciata de o tara intreaga. Rolurile sale au propulsat-o in topul preferintelor fanilor, iar aceasta se bucura pe deplin de iubirea primita din partea.

Una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume, aclimatizata in Romania. Este folosita pentru prevenirea Alzheimerului sau tratatea sterilitatii

Specialistii Statiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultura din Buzau sunt in curs de a omologa una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume: Sideritis scardica, denumita in popor Mursalski chai. Planta poate fi folosita cu succes ca remediu natural impotriva bolilor de sterilitate, cardiace, a celor renale, digestive si, cel mai important, in preventia bolii Alzheimer.

VIDEO Despacito a devenit cea mai ascultata melodie online din toate timpurile

Melodia Despacito a portoricanului Luis Fonsi, ale carei ritmuri reggaeton latino au invadat intregul glob, a devenit miercuri cel mai ascultat cantec online din toate timpurile, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )