Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel mai mare regret al Vioricai Dancila: De multe ori mi-am reprosat acest lucru

Antena3 Antena3,
Cel mai mare regret al Vioricai Dancila: De multe ori mi-am reprosat acest lucru

Viorica Dancila a precizat in cadrul unui interviu acordat,alaturi de sotul ei, care a fost cel mai mare regret al sau. Candidata PSD la prezidentiale a subliniat in interviul acordat Florentinei. continuă pe Antena3

Cel mai mare laborator clandestin de DROGURI sintetice a fost depistat! Incred ibil cum erau produse substantele interzise

Cel mai mare laborator clandestin de droguri sintetice din Rusia ce producea 1,5 tone de substante ilegale pe luna a foast desfiintat de politia rusa. Substantele ilegale erau produse intr-o veche ferma si.

Cea mai recenta gafa a Vioricai Dancila a declansat o adevarata isterie pe Internet: Aria cercului, cu peste 10.000 de cautari, este pe 2 in Top Trends Google Vezi ce a depasit-o (FOTO)

Viorica Dancila, reprezentata PSD in finala prezidentialelor de duminica, a comis o noua gafa de proportii, marti seara, si a produs o adevarata valva pe Internet. Aria cercului ocupa a doua.

Banca lui Dorinel Umbrarescu, cel mai mare asfaltator roman, a fost cumparata de magnatul indian Lakshmi Mittal

Banca Romana de Credite si Investitii BRCI), controlata de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu, supranumit regele astfaltului, a fost cumparata de miliardarul indian Lakshmi Mittal, fostul patron de la.

MOMENTE GROAZNICE! Monica Tatoiu a trait cel mai NEGRU COSMAR al vietii ei! Are atacuri de panica dar si-a facut curaj sa vorbeasca

Monica Tatoiu si-a invins cea mai mare teama! CRISTI BORCEA A FACUT-O DUPA CE A IESIT DIN iNCHISOARE! RAVAGII CU VALENTINA PELINEL! OAMENII SI-AU FACUT CRUCE CAND I-AU VAZUT FOTO) Desi.

Romania a avut in septembrie cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Lucrarile de constructii in Romania au inregistrat o crestere de 28,9% in luna septembrie 2019, comparativ cu luna septembrie 2018, acesta fiind cel mai mare avans in randul statelor membre UE, arata datele publicate de Eurostat.

Scandalurile din preajma staff-ului de campanie al Vioricai Dancila. Cine se ocupa de imaginea sefei PSD

Staff-ul de campanie al Vioricai Dancila a fost macinat de mai multe scandaluri in ultima perioada. Mihai Fifor a fost inlocuit din postul de sef de campanie, iar Lia Olguta Vasilescu a fost si ea la un pas sa renunte dupa ce sotul ei, Claudiu Manda, a facut-o proasta pe Dancila, de fata cu mai .

Traian Basescu, despre viitorul politic al Vioricai Dancila: Sunt vai mama lor! Femeia e peste toti!

Fostul presedinte al tarii si-a oferit parerea in ceea ce priveste cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, care se va disputa la urnele de vot, pe 24 noiembrie 2019. Traian Basescu a oferit o analiza asupra candidatilor, vorbind si despre abilitatile politice ale Vioricai Dancila, candidatul din partea PSD. Traian Basescu, despre viitorul politic .

Denise Rifai i-a pus gand rau Vioricai Dancila: E o anomalie politica. Ce planuieste prezentatoarea sa faca

Prezentatoarea TV de la Realitatea Plus pare sa-i fi pus gand rau candidatei PSD pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale din 2019. Desi mai sunt doar doua zile pana la acest moment decisiv pentru viitorul romanilor, in care isi vor alege liderul tarii, Viorica Dancila inca se afla in plina campanie electorala. Dupa dezbaterea acesteia .

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! De ce a facut puscarie tatal candidatei PSD

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! Motivul nebanuit pentru care tatal candidatei la alegerile prezidentiale a facut puscarie

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )