Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cel mai mare vas de croaziera din lume a plecat in prima calatorie

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare vas de croaziera din lume a plecat in prima calatorie

Un vas de croaziera mai mare decat Tinanicul si decat inaltimea Turnului Eiffel a pornit, joi, in prima sa calatorie, scrie AFP. continuă pe Adevărul

Unde se afla cel mai mic regat locuit din lume. Povestea pubului care s-a declarat ambasada pentru a scapa de legea antifumat

Tavolara, o insula de numai 5 kilometri patrati si cu doar 11 locuitori, care oricum nu stau acolo tot timpul, este cel mai mic regat locuit din lume. Si ca orice imparatie, are un rege, o stema si un arbore genealogic cu sange albastru, potrivit stirileprotv. ro.

Lipsa medicilor, o problema grava. Cel mai mare spital de urgenta din Baragan a fost declasificat de Ministerul Sanatatii

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan a fost declasificat de la gradul III la gradul IV, din cauza crizei de medici cu care se confrunta. in aceste conditii, unitatea medicala din Calarasi va primi cu 10% mai putine fonduri de la Casa de Asigurari de Sanatate.

Faze Tari: Facebook va deveni cel mai mare cimitir virtual; Locurile de joaca din Rusia rurala sunt mai infioratoare decat cimitirele in miez de noapte; Pentru ei, cautatul prin gunoaie e un hobby devenit afacere

O femeie a facut cumparaturi de mii de euro dupa ce a crezut ca a castigat la loterie. Ce descoperire a facut apoi sotul. O femeie din Franta. Un cuplu de chinezi si-a vandut copilul pentru a-si cumpara un iPhone. Un cuplu de chinezi a fost condamnat la inchisoare dupa ce a incercat sa isi.

A murit Jon English, unul dintre cei mai cunoscuti cantareti australieni din lume

Jon English, celebrul cantaret australian, a incetat din viata chiar in timpul unei operatii la inima. Artistul avea 66 de ani, scrie theguardian. com. Muzicianul a murit pe masa de operatie,.

Scenariu macabru: Facebook va ajunge cel mai mare cimitir virtual

Romania a avut in ultimul trimestru din 2015 a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat a treia cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE) in trimestrul patru din 2015, de 3,8%, in timp ce avansul mediu a fost de 1,9% la nivelul UE si de 1,6% in zona euro, potrivit datelor publicate marti de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat.

Motii si minerii din Apuseni, in Cartea Recordurilor: cel mai mare balmos din lume si cei mai multi oameni care cauta aur cu saitrocul

Judetul Alba se poate mandri cu peisaje minunate, traditii, orase pline de istorie si onoarea de a fi gazda unora dintre cele mai importante evenimente care au ramas in istoria unui intreg popor. Daca toate aceste lucruri sunt deja cunoscute, judetul se mai poate evidentia si prin faptul ca intrat de trei ori in Cartea Recordurilor.

Anunt socant despre Facebook. in ce se va transforma reteaua

Cea mai mare retea de socializare online din lume, Facebook, va deveni cel mai mare cimitir virtual pana in anul 2098, potrivit unui statistician, astfel, in anul respectiv, vor exista pe platforma mai multe.

Clanul Corduneanu, mangaiat pe crestet de judecatori. Mai multe achitari in cel mai mare dosar de crima organizata din tara. Costel Corduneanu: 8 ani

Tribunalul Maramures a decis in cursul zilei de astazi ca mai multi membri ai clanului interlop Corduneanu sa fie condamnati la pedepse cu executare, fiind insa si mai multe achitari.

Cel mai mare esec al americanilor. 60.000 de tineri si-au pierdut viata

Razboiul din Vietnama avut loc intre1 noiembrie196130 aprilie1975, caderea Saigonului. Razboiul a fost purtat intre Republica Democrata Vietnam Vietnamul de Nord), sprijinita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )