Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai puternic cutremur din ultimii 15 ani in Cipru

România Liberă România Liberă,
Cel mai puternic cutremur din ultimii 15 ani in Cipru

Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter a avut loc, miercuri, in Insula Cipru, in estul Marii Mediterane, fiind cea mai puternica miscare telurica produsa in aceasta zona in ultimii 16 ani, anunta Insitutul cipriot de geofizica, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Un seism de 5,6 magnitudine s-a produs in Cipru: Este cel mai puternic cutremur inregistrat in insula in ultimii 16 ani

Un cutremur de 5,6 magnitudine s-a produs miercuri in Cipru, acesta fiind cel mai puternic seism inregistrat in insula in ultimii 16 ani, informeaza AFP. Cutremurul s-a produs la ora locala 11,25 08,25 GMT) si a.

Cristian Adomnitei, dupa perchezitiile de la CJ Iasi: Toata munca din ultimii trei ani a administratiei pe care o conduc este umbrita de acest eveniment

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, sustine ca toata munca sa din ultimii trei ani este umbrita de perchezitiile DNA de la sediul institusiei pe care o conduce. Liderul CJ Iasi afirm.

Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele

In orice casa ai nevoie de un router wireless cat mai performant pentru a avea semnal puternic si acoperire cat mai mare. Am realizat pentru tine o selectie cu cele mai bune modele daca vrei sa iti cumperi un router wireless puternic. Pe langa toate celelalte criterii de selectie, cum ar fi siguranta pe care [] Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Premiile Laureus: Novak Djokovic, cel mai bun sportiv din 2014

Jucatorul de tenis Novak Djokovic a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2014 la Gala Premiilor Laureus, dupa ce a cucerit titlul la Wimbledon si a incheiat anul pe primul loc in ierarhia ATP.

Vladimir Putin ramane cel mai influent om din lume

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei Time si a devansat 99 de personalitati. El este urmat in.

Presedintele rus, Vladimir Putin, cel mai influent om din lume in topul revistei Time

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume, potrivit unui sondaj al revistei Time. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei si a devansat 99 de.

Nokia cumpara Alcatel - Lucent cu peste 15 MLD. euro, in cea mai mare tranzactie din industrie din ultimii 16 ani

Nokia, unul dintre cei mai mari jucatori specializati in sisteme de retele la nivel global si candva cel mai mare producator de telefoane din lume, a achizitionat concurentul francez Alcatel - Lucent in schimbul sumei de 15,6 miliarde de euro 16,6.

Tranzactiile cu sedii de birouri din provincie vor continua cresterea din ultimii trei ani

Tranzactiile din provincie cu sedii de birouri vor continua cresterea inregistrata in ultimii trei ani, ne-a declarat Mirela Raicu, managerul diviziei de Birouri Corporate in cadrul companiei de consultanta imobiliara ESOP Consulting. Domnia sa apreciaza ca aceste tranzactii au fost favorizate de cresterea competitiei pe piata muncii din Bucuresti, precum si de existenta unor centre universitare importante in anumite orase din afara Capitalei.

Care este cel mai poluat oras din lume

New Delhi este orasul cel mai poluat din lume, potrivit unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Masuratorile facute in 1. 600 de orase de pe mapamond au aratat ca in orasul indian este cea mai.

Editie Speciala. Ministrul Apararii explica de ce a emis CEA MAI MARE ALARMA MILITARA din ultimii 10 ani

Cea mai mare alarma militara din ultimii 10 ani in Romania a fost data marti seara. Peste 3. 000 de militari si 500 de tancuri au fost mobilizate de Ministerul Apararii in cel mai mare exercitiu militar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )