Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cel mai sangeros atac la o baza militara din Afganistan: 140 de morti in urma ofensivei talibanilor

Adevărul Adevărul,
Cel mai sangeros atac la o baza militara din Afganistan: 140 de morti in urma ofensivei talibanilor

Autoritatile afgane au anuntat ca in jur de 140 de soldati si-au pierdut viata vineri, intr-un atac lansat de militantii talibani imbracati in uniforme ale armatei afgane asupra unei baze miliare din apropierea localitatii Mazari Sharif, situata langa granita cu Uzbekistan. De asemenea, este vorba de cel mai sangeros atac care a zguduit vreodata o baza militara din Afganistan, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Masacru la o baza militara din Afganistan. Cel putin 140 de militari au murit intr-un atac sangeros

Cel putin 140 de soldati afgani au fost ucisi vineri de militanti talibani in cel mai sangeros atac comis vreodata asupra unei baze militare afgane, au anuntat sambata oficiali sub rezerva.

Afganistan: Peste 50 de soldati au fost ucisi dupa ce talibanii au atacat o baza militara din nord

Peste 50 de soldati afgani au fost ucisi in timpul unui atac asupra bazei lor vineri, in apropiere de marele oras din nord Mazar-e-Sharif, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al armatei americane, la Kabul, scrie AFP.

Atac asupra unei baze militare din Afganistan. Cel putin 50 de soldati si-au pierdut viata

Cel putin 50 de soldati au fost ucisi vineri in Afganistan dupa ce o baza militara din nordul tarii a fost luata cu asalt de militanti talibani, a anuntat un responsabil militar citat de DPA si.

Cum arata cel mai mare cub Rubik pe care-l poti rezolva [VIDEO]

Majoritatea am avut cel putin un cub Rubik pe care l-am rezolvat, sau de care ne-am plictisit incercand sa il rezolvam. O echipa de studenti la inginerie mecanica de la Unviersity of Michigan au reusit sa creeze cel mai mare cub Rubik stationar, care poate fi rezolvat doar cu ajutorul mainilor. Acesta este creat in [].

Cel mai gros strat de zapada s-a depus la Chisinau. in nordul tarii ninsorile nu au ajuns

Cele mai multe precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare au cazut noaptea trecuta in raioanele din centrul si sudul tarii. Stratul de zapada masoara intre 5 si 57 de centimetri, fiind cel mai generos la Chisinau.

Vicepresedintele Comisiei Europene: Cel mai bun garant al luptei impotriva coruptiei este poporul roman

In urma discutiilor purtate astazi cu premierul Sorin Grindeanu si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca cel mai bun garant al statului.

Radamel Falcao, cel mai eficient marcator din istoria cupelor europene

Atacantul columbian al echipei AS Monaco, Radamel Falcao, care a inscris un gol in partida cu Borussia Dortmund, scor 3-1, din mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, a devenit cel mai eficient marcator din istoria cupelor europene, a anuntat, miercuri, site-ul oficial al UEFA.

Congresul ALDE, vineri si sambata la Parlament. Tariceanu va deveni cel mai probabil presedinte unic, Daniel Constantin nu participa

Delegati din toate cele 47 de filiale ALDE se vor reuni, vineri si sambata, la Palatul Parlamentului, pentru a-si alege o noua conducere in cadrul Congresului. Cel mai probabil, Calin Popescu-Tariceanu va fi ales presedintele unic al formatiunii, desi acesta a declarat joi ca asteapta pana in ultima clipa sa is depuna candidatura. Celalalt copresedinte ALDE Daniel Constantin, care a contestat in instanta organizarea Congresului, nu va participa la lucrarile acestuia.

Rujul cel mai cerut la machiajul de mireasa in 2017

Alaturi de rochie, accesorii si coafura, make-up-ul in ziua nuntii este extrem de important pentru cea care urmeaza sa spuna Da in fata altarului. Iata de exemplu, care este rujul cel mai cerut la machiajul de mireasa in 2017.

Cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice. Legenda Papesei Ioana, intre fabulatie si istorie ascunsa

Legenda Papesei Ioana, presupusa a fi singura femeie care a reusit sa ajunga papa la Vatican, dupa ce s-a travestit in barbat, este un subiect care continua sa fascineze. De secole, istorici, cercetatori, scriitori sau regizori de film au cercetat legenda papesei, in incercarea de a aduce lumina in ceea ce priveste cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2724 seconds )