Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai scurt test de inteligenta ti-ar putea da batai de cap

Playtech Playtech,
Cel mai scurt test de inteligenta ti-ar putea da batai de cap

Cel mai bun test de inteligenta nu trebuie sa contina zeci de intrebari din ce in ce mai complicate pentru a fi eficient, arata stiridinlume. ro. Cel mai scurt test de inteligenta, testul de reflectie cognitiva, sau CRT, ar putea fi chiar cel mai bun test de inteligenta disponibil. Acesta contine doar trei intrebari si este []. continuă pe Playtech

Cel mai scurt test de IQ din lume: are doar 3 intrebari, par simple, dar nu sunt multi cei care reusesc sa raspunda corect la toate. Te provocam!

Oamenii cauta in mod constant sa inteleaga, sa defineasca si sa-si valideze existenta. Testele de IQ sunt foarte populare tocmai pentru ca ne permit sa ne comparam cu alte persoane din punct de vedere al inteligentei. Urmatorul test este considerat unul dintre cel mai scurt din lume si chiar daca la prima vedere pare simplu, in realitate este foarte inselator.

Cel mai ieftin detector de cancer si alte boli ar putea fi un smartphone

Fara sa fie un dispozitiv exceptional, telefonul ar putea fi folosit pentru a detecta cancer, conform unei lucrari de cercetare din Statele Unite ale Americii.

Cel mai bun documentar al anului ajunge in aceasta saptamana la Brasov VIDEO

Demain, cel mai bun documentar al anului, va putea fi vizionat in aceasta saptamana la Brasov. Proiectia deshisa publicului este programata joi, 10 noiembrie, ora 18. 00, la Centrul Cultural Reduta in cadrul caravanei educationale Guerilla Verde, editia a XIV-a.

Madonna, o noua reactie vizavi de alegerile din SUA: Daca Trump este ales am fi in razboi in cel mai scurt timp

Madonna 58 de ani) spune ca lumea rade de America gratie celor doi candidati la alegeri, indemnandu-i pe sustinatorii lui Trump sa voteze pentru Clinton, altfel se va porni un nou razboi.

Cel mai simplu mod prin care afli cine te suna cu numar ascuns

Apelurile cu numar ascuns sunt poate cel mai simplu mod sa enervezi un om. Totusi, pe telefoanele inteligente, ai putea afla cine te suna fara sa-si divulge identitatea.

VIDEO Cel mai mare graffiti din Bucuresti se realizeaza in Regie: Blocurile ar trebui sa fie un pic mai colorate fata de griul asta obositor

Cea mai mare pictura murala din Bucuresti va vea 18 metri inaltime acoperind in jur de 360 de metri patrati de desen. Proiectul va fi finalizat cel mai probabil pe 19 noiembrie, fiind realizat pe o cladire din Regie de catre cei de la Sweet Damage Crew.

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards. Artista a primit acest mult-ravnit trofeu in cadrul ceremoniei din acest an a premiilor muzicale, eveniment desfasurat in Rotterdam, Olanda.

Cel mai mare cutremur din istoria Romaniei. Turnul Coltea s-a prabusit, iar pamantul s-a crapat si din el tasnea apa fierbinte si urat mirositoare

Cutremurul produs la 26 octombrie 1802, ora 12. 55, a fost estimat ca fiind cel mai mare cutremur cunoscut din istoria Romaniei.

Jennifer Lopez, cel mai HOT selfie al anului!

In absenta lui Kim Kardashian de pe Social Media, Jennifer Lopez puncteaza cel mai HOT selfie al anului. Vedeta, in varsta de 47 de ani, s-a pozat in oglinda zilele trecute intr-un body negru, punandu-si in evidenta posteriorul care a facut-o celebra.

Romania se pregateste pentru cel mai tare meci din grupa. Ce spune polonezul Lewandowski despre duelul cu tricolorii

Romania va juca cu Polonia, vineri, in cel mai important meci al grupei. Dupa primele trei partide, Nationala a obtinut cinci puncte, reusind o singura victorie si doua egaluri. O victorie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )