Libnet.ro
UNICEF

17:01

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards

ADPM ADPM,
Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards. Artista a primit acest mult-ravnit trofeu in cadrul ceremoniei din acest an a premiilor muzicale, eveniment desfasurat in Rotterdam, Olanda. continuă pe ADPM

Andra, castigatoarea trofeului cel mai bun artist din Romania la Premiile MTV EMA 2016

Andra 30 de ani) este castigatoarea premiului MTV Best Romanian Act 2016, in urma votarii regionale a celor mai prestigioase premii muzicale europene, MTV Europe Music Awards.

Moment dificil pentru cel mai bun tenismen din toate timpurile. Ce se va intampla de luni cu Roger Federer

Roger Federer, socotit de specialisti cel mai bun tenismen din toate timpurile, se afla intr-un moment extrem de dificil.

Andra, cel mai bun interpret roman in cadrul MTV Europe Music 2016

Cantareata Andra a castigat trofeul pentru cel mai bun interpret roman la premiile MTV Europe Music 2016, acordat in cadrul ceremoniei din Olanda, iar artistul canadian Justin Bieber a.

Cel mai mare graffiti din Bucuresti, pe o cladire din Regie: Pictura are scopul de a infrumuseta orasul

Cel mai mare graffiti din Bucuresti va avea 18 metri inaltime si va acoperi 360 de metri patrati de desen. Proiectul a inceput deja si se va finaliza probabil, pe 19 noiembrie, acesta fiind realizat de.

Cel mai bun vorbitor de limba franceza din Balcani. Un elev roman de 17 ani a luat locul I la olimpiada internationala

Un elev de 17 ani din Romania a reusit sa castige locul I la Olimpiada Internationala la Franceza, cu un eseu care a impresionat juriul. Octavian Eusebiu Halici este din Dorohoi, judetul Botosani.

Romania se pregateste pentru cel mai tare meci din grupa. Ce spune polonezul Lewandowski despre duelul cu tricolorii

Romania va juca cu Polonia, vineri, in cel mai important meci al grupei. Dupa primele trei partide, Nationala a obtinut cinci puncte, reusind o singura victorie si doua egaluri. O victorie.

VIDEO Cel mai mare graffiti din Bucuresti se realizeaza in Regie: Blocurile ar trebui sa fie un pic mai colorate fata de griul asta obositor

Cea mai mare pictura murala din Bucuresti va vea 18 metri inaltime acoperind in jur de 360 de metri patrati de desen. Proiectul va fi finalizat cel mai probabil pe 19 noiembrie, fiind realizat pe o cladire din Regie de catre cei de la Sweet Damage Crew.

Rezervele valutare ale Chinei, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani si jumatate

Rezervele valutare ale Chinei, cele mai mari din lume, au inregistrat, luna trecuta, cea mai mare scadere din acest an, coborand la cel mai redus nivel de dupa luna martie 2011, semn ca iesirile de capital continua in pofida recentelor semnale potrivit carora a doua economie a lumii se stabilizeaza, transmite Reuters.

Cel mai bun documentar al anului ajunge in aceasta saptamana la Brasov VIDEO

Demain, cel mai bun documentar al anului, va putea fi vizionat in aceasta saptamana la Brasov. Proiectia deshisa publicului este programata joi, 10 noiembrie, ora 18. 00, la Centrul Cultural Reduta in cadrul caravanei educationale Guerilla Verde, editia a XIV-a.

George Grigore, directorul adjunct al Directiei Rutiere: Este cel mai grav accident de cand a fost deschisa autostrada A2

Politistii de la Brigada Autostrazi si Misiuni Speciale din IGPR spun ca, in urma primelor cercetari de la fata locului, accidentul de pe A2 a fost produs din cauza ca soferii nu au adaptat viteza la vizibilitatea redusa. Comisarul-sef George Grigore,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )