Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel putin 21 de persoane au fost ucise intr-o explozie in sudul Siriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 21 de persoane au fost ucise intr-o explozie in sudul Siriei

Cel putin 21 de persoane, inclusiv patru copii, au fost ucise miercuri dimineata intr-o explozie puternica in provincia Deraa, in sudul Siriei, a anuntat un ONG sirian, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Explozie in sudul Siriei. Cel putin 21 de persoane au fost ucise

Cel putin 21 de persoane, inclusiv patru copii, au fost ucise miercuri dimineata intr-o explozie puternica in provincia Deraa, in sudul Siriei, a anuntat un ONG sirian, citat de AFP. Douazeci.

Cel putin 13 persoane au murit in Japonia din cauza taifunului Wipha

Cel putin 13 persoane au murit pe o mica insula din Japonia, unde autoritatile nu mai au vesti de la aproximativ 50 de alti locuitori, dupa trecerea taifunului Wipha.

OSDO: Cel putin 21 de persoane, ucise intr-o explozie produsa in Siria

ONG-ul sirian OSDO a anuntat, miercuri, ca cel putin 21 de persoane, intre care si patru copii, au fost ucise intr-o explozie produsa in provincia Deraa, in sudul tarii, relateaza AFP. Douazeci si.

Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs pe DN 1A, in Prahova

Trei persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs pe DN 1A, la Boldesti Scaeni. Doua masini au fost implicate in evenimentul rutier.

Laos: Cel putin cinci morti intr-un accident de avion

Cel putin 5 persoane au murit, in Laos, intr-un accident in care a fost implicat un avion apartinand companiei Lao Airlines. La bordul avionului se aflau 44 de persoane. Avionul s-a prabusit miercuri in fluviul.

Laos: Cel putin 40 morti intr-un accident de avion

Cel putin 40 persoane au murit, in Laos, intr-un accident in care a fost implicat un avion apartinand companiei Lao Airlines. La bordul avionului se aflau 44 de persoane. Avionul s-a prabusit miercuri in.

Siria: Cel putin 20 de persoane au murit intr-un atentat cu masina-capcana

Cel putin 20 de persoane au murit, iar alte cateva zeci au fost ranite, luni, intr-un atentat cu masina-capcana, la Idleb, Siria, relateaza AFP. Potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO),.

Imaginea DEZASTRULUI surprinsa din satelit. Cel putin 13 oameni au murit deja

Cel putin 13 persoane au murit miercuri pe o mica insula din Japonia, unde autoritatile nu mai au vesti de la aproximativ 50 de alti locuitori, dupa trecerea taifunului Wipha. Wipha a provocat marti seara si .

Imaginea DEZASTRULUI surprinsa din satelit. Cel putin 13 oameni au murit dupa trecerea taifunului Wipha

Cel putin 13 persoane au murit miercuri pe o mica insula din Japonia, unde autoritatile nu mai au vesti de la aproximativ 50 de alti locuitori, dupa trecerea taifunului Wipha. Wipha a provocat marti seara si .

in numele religiei: Cel putin 60 de persoane AU MURIT intr-o BUSCULADA

Cel putin 60 de persoane au murit, iar alte peste 100 au fost ranite intr-o busculada in apropierea unui templu hindus, in partea centrala a Indiei, a anuntat un oficial din cadrul politiei, relateaza AFP, conf.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )