Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cel putin 44 de oameni au murit, dupa ce un autobuz a cazut intr-o prapastie - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cel putin 44 de oameni au murit, dupa ce un autobuz a cazut intr-o prapastie - VIDEO

Cel putin 44 de oameni au murit miercuri intr-un accident de autobuz produs intr-o zona muntoasa din statul Himachal Pradesh din nordul Indiei, au anuntat responsabili locali citati de AFP si. continuă pe Antena3

Grav accident rutier in India: Cel putin 44 de persoane au murit, dupa ce un autobuz a cazut intr-o rapa

Cel putin 44 de persoane au decedat in urma unui accident ce a implicat un autobuz in nordul Indiei, potrivit unui oficial local, citat de Le Figaro.

Cel putin 44 de oameni au murit intr-un accident de autobuz in nordul Indiei

Cel putin 44 de oameni si-au pierdut viata in urma unui accident de autobuz, care a avut loc intr-o zona muntoasa din statul Himachal Pradesh, din nordul Indiei. Autobuzul privat ransporta 56 de.

Brasov: O fata de 11 ani a murit dupa ce o cruce a cazut peste ea in timp ce se juca alaturi de mai multi copii intr-un cimitir

O fata de 11 ani a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce o cruce din beton a cazut peste ea in timp ce se juca alaturi de mai multi copii in cimitirul din localitatea brasoveana Bod, politistii declansand o ancheta, transmite News. ro.

Accident in Portugalia: Patru oameni au murit, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in apropierea unui supermarket din Lisabona

Patru oameni aflati la bordul unui avion de mici dimensiuni au murit, dupa ce s-au prabusit, langa un supermarket Lidl din Lisabona, scrie Huffington Post.

Filipine: Cel putin 25 de morti si 22 de raniti, dupa ce un autocar a cazut in prapastie

Cel putin 25 de oameni au murit si 22 au fost raniti dupa ce un autocar a cazut marti intr-o prapastie, in nordul Filipinelor, au anuntat autoritatile acestei tari, informeaza AFP. Vehiculul .

O fetita din Brasov a murit dupa ce o cruce a cazut peste ea in cimitir

O fetita de 11 ani din judetul Brasov a murit intr-un cimitir, dupa ce o cruce din beton a cazut peste ea in timp ce se juca alaturi de mai multi copii, informeaza news. ro. Totul s-a petrecut.

Tragedie in timpul unui meci din Argentina: Un tanar a murit dupa ce a cazut de la tribuna. Suporterul a fost agresat si impins de alti fani(FOTO)

Un suporter in varsta de 22 de ani a murit dupa ce a cazut din tribuna la un meci din Argentina, disputat intre echipele Belgrano si Talleres, informeaza Reuters, potrivit Sport. ro.

Tragedie in timpul unui meci din Argentina: Un tanar a murit dupa ce a cazut de la tribuna. Suporterul a fost agresat si impins de alti fani(FOTO, VIDEO)

Un suporter in varsta de 22 de ani a murit dupa ce a cazut din tribuna la un meci din Argentina, disputat intre echipele Belgrano si Talleres, informeaza Reuters, potrivit Sport. ro.

Cel putin 6 morti si 32 de raniti dupa explozia unei bombe in Alep (Siria)

O bomba care a explodat miercuri intr-un cartier din orasul sirian Alep nord) a provocat moartea a sase oameni si ranirea altor 32, potrivit AFP.

Doi marinari au murit dupa ce o nava sub pavilion panamez a naufragiat in Marea Neagra

Cel putin doi marinari s-au inecat, miercuri, in urma naufragiului in Marea Neagra al unei nave cargou cu echipaj format din marinari rusi, ucraineni si georgieni, a anuntat Ministerul pentru Situatii de Urgenta al Rusiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2743 seconds )