Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cele mai bizare case din lume

România Liberă România Liberă,
Cele mai bizare case din lume

Case in forma de farfurie zburatoare, ibric, cizma, capsuna, ciuperca, cu susul in jos etc . continuă pe România Liberă

Cele mai ciudate case din lume

De la case cu acoperis in forma de avion si pana la case care se incalzesc singure, iata care sunt considerate primele 18 case cool de pe planeta.

VIDEO Cele mai bizare culte din lume. Preot: Sunt expresie spaimei oamenilor care-si fabrica singuri Dumnezei

In lume sunt oameni care cred in jedaism, un cult creat din Razboiul stelelor, in pastafarianism, adica intr-un monstru zburator din spaghete, sau in nuwaubism potrivit caruia oamenii albi sunt o rasa ucigasa, iar Jaqueline Kennedy l-ar fi zamislit pe Fiul Satanei pe care Illuminati l-ar fi hranit si Nixon l-ar fi crescut. Teologii crestini considera aceste culte niste rataciri care dau si mai mult expresie temerilor interioare.

VIDEO Cele mai bizare culte din lume. Preot: Sunt expresia spaimei oamenilor care-si fabrica singuri dumnezei

In lume sunt oameni care cred in jedaism, un cult creat din Razboiul stelelor, in pastafarianism, adica intr-un monstru zburator din spaghete, sau in nuwaubism, potrivit caruia oamenii albi sunt o rasa ucigasa, iar Jaqueline Kennedy l-ar fi zamislit pe Fiul Satanei pe care Illuminati l-ar fi hranit si Nixon l-ar fi crescut. Teologii crestini considera aceste culte niste rataciri care dau si mai mult expresie temerilor interioare.

Top 10 cele mai frumoase flori din lume

Am realizat un top al celor mai frumoasa flori .

Cea mai frumoasa floare din lume

Cea mai frumoasa floare din lume, la Teatrul Excelsior .

Klaus Iohannis nu a uitat de unde a plecat. Gestul presedintelui pentru unul dintre cele mai importante obiective din Sibiu

Klaus Iohannis nu a uitat de unde a plecat. Fost primar al Sibiului, presedintele Klaus Iohannis a facut un gest superb pentru unul dintre cele mai importante obiective din Sibiu. Mai exact, Iohannis a semnat,.

La sase ani era considerata cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata astazi micuta de altadata (FOTO)

Thylane Blondeau, acum in varsta de 15 ani, era supranumita la varsta de sase ani cea mia frumoasa fetita din lume. Aceasta intrase in lumea modelingului, iar specialistii erau de parer.

Orasul lui Dragnea printre cele mai NESIGURE zone din Romania! Pe ce loc se afla Bucurestiul (FOTO)

In tara noastra, Oradea a fost numit cel mai sigur oras. Urmatoarele locuri in acest clasament sunt ocupate de Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara, conform unui sondaj realizat de.

Oana Roman a cazut cu scaunul, iar Dani Otil a adormit la restaurant! Iata cele mai penibile momente din viata vedetelor (FOTO)

Si vedetele sunt oamni! Acestia nu sunt scutiti de momentele stanjenitoare prin care trece toata lumea. Interesant este ca multi au reusit sa depaseasca momentul jenant si sa povesteasca ulterior cu.

Dana Rogoz A CAZUT in fata presedintelui, iar Oana Roman de pe scaun! Iata cele mai penibile momente din viata vedetelor (FOTO)

Si vedetele sunt oamni! Acestia nu sunt scutiti de momentele stanjenitoare prin care trece toata lumea. Interesant este ca multi au reusit sa depaseasca momentul jenant si sa povesteasca ulterior cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )