Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cele mai bune bancuri din Armata. Ce-i raspunde soldatul Bula generalului la apel

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri din Armata. Ce-i raspunde soldatul Bula generalului la apel

Viata soldatilor i-a inspirat chiar si pe realizatorii de bancuri. in mediul virtual exista numeroase glume amuzante despre cei care imbraca hainele de camuflaj. Cateva dintre cele mai bune le puteti citi in randurile de mai jos. continuă pe Adevărul

TOP: Cele mai apreciate orase din lume. Iata de ce merg turistii aici

Daca ar fi sa pleci in vacanta, unde ai merge? Iti prezentam cele mai apreciate orase din lume care, paradoxal, nu fac parte din topul celor mai vizitate destinatii. Iata de ce aceste locuri i-au impresionat pe turistii din intreaga lume si de ce.

Cele mai importante cresteri din BET apartin sectorului energetic

Cele mai mari aprecieri din cadrul principalului indice al Bursei de Valori Bucuresti BVB), care a urcat cu 1,27% in intervalul de timp 12-19 iulie, raportat la moneda euro, au apartinut unor companii ce activeaza in domeniul energiei.

Romania are unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4. 02, reiese dintr-un raport al.

Romania, printre cele mai slabe pozitii din UE la calitatea infrastructurii. 615 miliarde de euro, necesarul de finantare al statelor din Europa Centrala si de Est

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4,02, arata Indexul Competitivitatii Globale publicat de Forumul Economic Mondial, care precizeaza ca statele din Europa Centrala si de Est au nevoie de 615 miliarde euro pana in 2025 pentru finantarea acestor investitii.

BBC, demers fara precedent. Iata care sunt vedetele cu cele mai mari salarii din trust

BBC a publicat pentru prima data, miercuri, salariile celor mai bine platiti jurnalisti si vedete ale sale, dezvaluind astfel diferentele salariale dintre femei si barbati, in cadrul unei initiative.

Cele mai bune productii horror si fantastice la Festivalul Luna Plina. Fanii pot petrece trei zile de teroare la Biertan

La Biertan, in atmosfera medievala a celebrei biserici fortificate, va avea loc in perioada 10-13 august o noua editie a Festivalului de Film Horror Fantastic Luna Plina.

Cele mai bune aplicatii de smarthphone pentru siguranta casei. Cum putem afla cati hoti ratacesc in zona casei noastre

O serie de aplicatii pentru smartphone ne pot creste considerabil gradul de siguranta al locuintei unde ne ducem traiul de zi cu zi.

Cele mai importante MODIFICARI din legea asigurarilor RCA. Cum trebuie predate PLACUTELE de inmatriculare

Modificarea legislatiei privind asigurarile obligatorii de raspundere civila auto RCA) a impus noi reguli pentru conducatorii auto si proprietarii de masini, scrie Adevarul. incepand cu data de.

Surprize in preliminariile Ligii Europa. Una dintre cele mai galonate echipe din Est a fost eliminata din competitie

Meciurile retur din turul al doilea preliminar al Ligii Europa au adus si o surpriza mare, una dintre favorite fiind eliminata.

Top 15 tari din intreaga lume unde oamenii sunt cei mai sanatosi. Pe ce loc se afla Romania

In indexul celor mai sanatoase tari din lume in 2017, realizat de Bloomberg , Romania nu s-a clasat nici macar in top 50. Fiecare tara din index a fost clasificata pe baza unor variabile precum: speranta de viata, cauzele de deces si riscurile pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )