Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One si PC

Playtech Playtech,
Cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One si PC

Daca nu esti dispus sa achiti sute de lei pentru titlurile de pe piata, iti recomandam cateva dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Un joc nu trebuie neaparat sa coste sute de lei pentru a oferi o experienta de calitate. Unele dintre cele mai bune titluri sunt oferite []. continuă pe Playtech

Cele mai bune fructe pentru bolnavii de diabet

Aproximativ 2 milioane de romani sufera de diabet, afectiune care presupune adoptarea unui stil de viata sanatos. Diabeticii trebuie sa fie atenti la ceea ce mananca, astfel incat sa reduca consumul de glucide. Fructele sunt o alegere buna, pentru ca ofera o cantitate importanta de antioxidanti, vitamine si minerale.

Privilegii dupa gratii: Mircea Basescu si Stelian Fuia beneficiaza de cele mai bune conditii la penitenciarul Poarta Alba (VIDEO)

Viata de lux in inchisoare. Potrivit unor surse de la penitenciarul Poarta Alba, multi detinuti se bucura in continuare de privilegii. Este si cazul fratelui fostului presedinte Traian.

inca o data cele mai bune filme din Europa Centrala vin la Medias Central European Film Festival

Cea de-a sasea editie Medias Central European Film Festival MeCEFF) 7+1, unicul festival competitiv si tematic consacrat cinematografiilor tarilor central-europene, va avea loc, anul acesta, in perioada 1-3 septembrie.

Angajari prin reteaua EURES in 16 state. in Spania, cele mai multe locuri libere

Peste 1. 400 de locuri de munca sunt puse la dispozitia somerilor romani care doresc sa lucreze in strainatate. Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 455 locuri de munca vacante, cele mai multe in Spania, pentru muncitorii necalificati in agricultura.

Fostul prezentator al emisiunii auto Top Gear Jeremy Clarkson a intocmit un top 10 al celor mai bune masini pe care le-a condus in ultimul an (FOTO)

Jurnalistul auto Jeremy Clarkson, cunoscut pentru faptul ca a prezent emisiunea Top Gear, a intocmit un clasament al celor mai bune masini din ultimul an. Acesta este un impatimit al masinilor bune,.

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Alexandrion a oficializat parteneriatul cu divizionara secunda, ASU Poli Timisoara (VIDEO)

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Grupul Alexandrion a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal a suporterilor timisoreni, ASU Poli Timisoara. Sub.

Romania, laudata pentru tinerii anteprenori din industria high-tech: Tara noastra s-ar putea transforma dintr-una din cele mai sarace tari europene in centrul acestei industrii in UE

Cand vine vorba de unul dintre cele mai promitatoare locuri pentru tehnologia si anteprenoriat, putine persoane din lume ar mentiona Romania. Publicatia QZ, insa, a facut un elogiu evolutiei t.

Romania, laudata pentru tinerii anteprenori din industria high-tech: Tara noastra s-ar putea transforma dintr-una din cele mai sarace tari europene in centrul acestei industrii in UE

Cand vine vorba de unul dintre cele mai promitatoare locuri pentru tehnologia si anteprenoriat, putine persoane din lume ar mentiona Romania. Publicatia QZ, insa, a facut un elogiu evolutiei t.

Cele mai frumoase parcuri din lume: oaze de relaxare si muzee in aer liber care atrag milioane de turisti in fiecare an VIDEO

Parcurile din marile aglomerari urbane au un rol extrem de important, oferind locuitorilor spatiul atat de necesar pentru relaxare. in timp ce unele sunt adevarate gradini cu vegetatie luxurianta si aranjamente florale spectaculoase, altele par adevarate muzee in aer liber. Iata cateva dintre cele mai frumoase parcuri din toata lumea, recomandate de publicatia Business Insider.

Cele mai celebre sprancene din lume

Vedetele din lumea fimului, a muzicii sau a industriei modei au trasat, in ultimul secol, trendurile in cee ce priveste forma sprancenelor. Stilurile s-au schimbat de la o decada la alta, de la sprancenele perfect arcuite, la cele dese, apoi la cele decolorate si, in prezent, mergand pe o directie cat mai naturala. Iata care sunt cele mai celebre sprancene din lume.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )