Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai bune spaghete carbonara. Asta este reteta originala, secretul pastelor cu sos alb

Playtech Playtech,
Cele mai bune spaghete carbonara. Asta este reteta originala, secretul pastelor cu sos alb

Sigur cei mai multi dintre romani au gustat deja renumita reteta de paste carbonara. Unii au si abordat acest preparat acasa, in bucataria proprie, dar au uitat cateva detalii. Cum se face corect aceasta reteta si de care doi pasi extrem de importanti trebuie sa tii cont? Reteta originala pentru spaghete carbonara Romanii s-au indragostit . continuă pe Playtech

Ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Cele mai bune promotii

Cunoscutul lant de magazine a anuntat ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Care sunt cele mai bune promotii ale celebrului retailer german. Catalog LIDL septembrie 2020: Ce noutati gasesti LIDL a lansat o serie de oferte promotionale in catalogul LIDL pentru luna septembrie 2020. Acesta poate fi consultat atat fizic, in magazine, .

Cele mai bune launchere pentru Android pe care trebuie sa le incerci acum

Modul in care aranjam, organizam si interactionam cu aplicatiile noastre se numeste launcher. Launcherele constau de obicei dintr-o serie de ecrane de pornire, unde putem aranja comenzi.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Buzaul, judetul cu cele mai multe imbolnaviri raportate

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 187 - continua sa fie in Bucuresti. Judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate este Buzau, urmat de Bacau.

Orasul din Romania care e asaltat de turisti, zilnic. E pe lista celor mai bune destinatii din Europa in 2020

Un oras din Romania se numara printre cele mai frumoase 20 de destinatii din Europa pentru anul 2020, potrivit Forbes. Jurnalistii americani il considera urmatoare destinatie trendy, fiind laudat pentru cultura si gastronomie. Despre ce oras este vorba, afati in randurile de mai jos. Orasul din Romania care a intrat pe lista celor mai bune .

Concluzia lui Cristoiu, dupa ce a analizat cele mai noi sondaje. Cine va detine puterea absoluta in Romania

Ion Cristoiu a analizat cele mai noi sondaje privind intentia de vot la alegerile locale si afirma ca tendinta este ca alegatorii sa dea castig partidelor de dreapta si la scrutinul din 27 septembrie, si la cel parlamentar. Si asta din cauza ca opozitia de stanga este firava, fapt care pune democratia la grea incercare.

Cele mai frumoase urari de Sfanta Maria. Transmite-le un mesaj din suflet celor dragi

Nasterea Maicii Domnului este sarbatorita in fiecare an pe data de 8 septembrie si mai este cunoscuta in popor sub denumirea de Sfanta Maria Mica. Cu aceasta ocazie, 2,2 milioane romani isi serbeaza numele. Cele mai frumoase urari si mesaje transmise din suflet celor dragi de Sfanta Maria Celor dragi, reprezentand rude, prieteni, colegi de .

Unul dintre cele mai poluate orase din Romania trece la autobuze 100% electrice

Una dintre cele mai la indemana solutii pentru reducerea poluarii in orasele aglomerate este renuntarea la autovehicule cu motoare clasice. Alternativa o reprezinta masinile electrice, iar.

Harta Razuibila - o idee de cadou perfecta. Top 5 cele mai frumoase Harti Razuibile

Lumea este prea mare si aproape oricine isi doreste sa calatoreasca. Oamenii sunt exploratori prin n.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti

In ultimele 24 de ore au fost 1. 150 de cazuri noi de COVID-19, 14. 871 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 201. Capitala este urmata de judetele Bacau - 105de cazuri noi si Dolj - 73.

Cele mai vechi obiceiuri de la nunti. De unde au aparut

Nuntile din zilele noastre s-au departat mult de la traditii, atat de mult incat romanii nici nu mai stiu cum aratau aceste evenimente inainte. Care sunt cele mai vechi obiceiuri la nunti si care a fost insemnatatea lor la inceputuri? Obiceiuri vechi la nunti Nuntile au ajuns din ce in ce mai mult la extreme.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )