Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai comune defectiuni care se pot produce vara la masini. De ce trebuie verificate franele si presiunea in anvelope

Adevărul Adevărul,
Cele mai comune defectiuni care se pot produce vara la masini. De ce trebuie verificate franele si presiunea in anvelope

O masina necesita atentie sporita si vara, nu numai in sezonul rece. Exista cateva tipuri de defectiuni care sunt caracteristice mai ales perioadei de vara. continuă pe Adevărul

Cele mai comune joburi din Romnia, pe grupe de vrsta. Un tnar din patru lucreaza ca muncitor calificat n agricultura, iar unul din noua e muncitor necalificat

SadfghjkSigur, nimeni nu se asteapta ca la terminarea studiilor, oricare ar fi acestea, un tanar sa se angajeze ca director de companie sau sef de banca, dar daca ne uitam pe cifrele oficiale, constatam urmatoarele: unul din 4 tineri de pana in 25 de ani lucreaza ca lucrator calificat in agricultura, iar unul din noua e muncitor necalificat. Ca tip de activitate, tot agricultura e cel mai mare angajator al tineretului. Dar sa ne uitam si la celelalte grupe de varsta.

Cele mai bune bancuri cu studenti. De ce lucrarea de diploma trebuie sa fie lunga ca rochia unei femei

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama studentilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu 10 dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan studentii.

Un primar condamnat pentru conflict de interese a dat in judecata SRI. Este edil in Floresti, una dintre cele mai mari comune din Romania

Primarul uneia dintre cele mai mari comune din Romania a dat in judecata Serviciul Roman de Informatii. Edilul vrea sa afel in ce masura SRI s-a implicat in instrumentarea dosarelor penale in care este anchetat.

Astea sunt cele mai norocoase 4 zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Fie ca este vorba de planul sentimental, profesional sau de familie, astrologii vorbesc despre 4 zodii norocoase care isi vor gasi fericirea in aceasta vara. Balanta Destinul tau este deja scris.

Cele mai frumoase locuri in care sa mergi cu cortul in Romania

Daca iti plac iesirile in natura si nu spui nu cazarii la cort, iata cateva locuri pe care ai putea sa le iei in considerare vara aceasta: Lacul Mocearu Lacul Mocearu, din judetul Buzau, este un lac.

Premii de 100.000 Euro pentru cele mai bune idei de afaceri din domeniul industriilor creative

S-a dat startul inscrierilor pentru Creative Business Cup 2018, cea mai mare competitie internationala dedicata sectorului industriilor creative. Cele mai bune idei din domenii precum: design, arhitectura, arte si mestesuguri, publicitate, film, video si fotografie, artele spectacolului, muzica, moda, gastronomie, edituri si presa, radio si televiziune, software, aplicatii pe computer si publicatii virtuale, jucarii si jocuri pot castiga premii si servicii in valoare de peste 100. 000 de Euro.

Care sunt cele mai valoroase brand-uri n 2018, anul n care doua marci chineze se gasesc n top 10

Google si Apple sunt cele mai valoroase brand-uri in 2018, cu peste 300 miliarde dolari, in timp ce Amazon, Microsoft si Tencent completeaza top 5, arata cea mai noua editie a clasamentului realizat de BrandZ. Facebook este pe locul sase, Alibaba este pe noua, Coca Cola este pe 14, Nike este pe 29, iar Toyota este cel mai valoros brand auto, fiind plasata pe locul 36.

Alerta METEO: Noi FENOMENE EXTREME lovesc Romania. Care sunt zonele cele mai AFECTATE de URGIE!

Vesti nu tocmai bune de la meteorologi. Administratia Nationala de Metrologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 28 mai - 10 iunie, care arata ca inceputul verii va fi marcat de vreme instabila. Des.

VIDEO Cele mai tari seriale, filme si documentare de vazut pe Netflix in iunie

Poate ca asteptai ultImul episod din Sense8 sau rezolvarea misterului din Scara. Si, daca ai urmarit primul sezon, in iunie poti afla in continuare Povestea lui Dumnezeu. Adevarul va recomanda cele mai interesante titluri pe care le puteti viziona pe Netlix in perioada 1-15 iunie.

10 de curiozitati care fac Japonia una dintre cele mai interesante tari din lume

Japonia fascineaza prin cultura, aglomeratie si chiar tehnologie. Are cei mai longevivi locuitori din lume si este in topul tarilor cu cele mai multe restaurante Mc Donald`s. De asemenea, niponii sunt cei mai mari consumatori de peste din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )