Libnet.ro
UNICEF

17:31

Cele mai cunoscute cluburi din Alba Iulia, Stage si Allegria, inchise in urma controalelor demarate de Primarie

Adevărul Adevărul,
Cele mai cunoscute cluburi din Alba Iulia, Stage si Allegria, inchise in urma controalelor demarate de Primarie

Cele mai cunoscute cluburi de noapte din Alba Iulia au fost inchise in urma controalelor demarate de Primarie. Din opt localuri controlate marti, 3 noiembrie 2015, unul singur detinea autorizatie de functionare. continuă pe Adevărul

Urmarea dezastrului din Colectiv: Unul dintre cele mai populare cluburi din Capitala se inchide

Clubul Expirat, unul dintre cele mai populare si frecventate cluburi din Bucuresti, se va inchide, la decizia proprietarilor spatiului de entertainment, ca urmare a tragicului eveniment care a avut loc in clubul Colectiv din Capitala, din seara zilei.

Unul dintre cele mai frecventate cluburi din Iasi si-a suspendat activitatea. Nu avem autorizatie de la ISU. Am fost ignoranti si iresponsabili

Unul dintre cele mai frecventate localuri de noapte din municipiul Iasi, La Baza, a anuntat astazi, pe pagina de Facebook, ca isi suspenda activitatea intrucat nu are autorizatie de la ISU. Am avut noroc. Nu vrem sa mai punem pe nimeni in pericol, chiar daca legea permite acest lucru.

Romania, pe locul II in topul Deloitte privind cele mai dinamice companii din domeniul tehnologic

Romania ocupa locul II in clasamentul Deloitte CE Technology Fast 50 2015, dupa Polonia, cu zece prezente in competitia celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, pe baza cresterii veniturilor obtinute pe o perioada de patru ani.

Protest spontan la Finantele Publice din Alba Iulia pentru salarii mai mari: peste 100 de angajati au intrerupt lucrul

Peste 100 deai Administratiei Judetene a Finantelor Publice Alba au declansat, marti dimineata, un protest spontan, in holul sediului din Alba Iulia. Functionarii solicita salarii mai mari si se opun Ordonantei Guvernului prin care se vor majora doar salariile angajatilor din structurile centrale.

Atentatul cu bomba la sinagoga din Alba Iulia, din 1938. Cum a dosit Politia toate probele si a ingropat tragedia: Luati contact imediat cu oficiile de cenzura

Siguranta evreilor din Alba Iulia a fost zdruncinata in toamna anului 1938 de atentatul cu bomba de la sinagoga veche din oras.

4 noiembrie 1715: Austriecii au pus piatra de temelie a Cetatii din Alba Iulia. Orasul si-a pierdut statutul de capitala a Transilvaniei, iar Bisericile romanilor au fost daramate

Fortareata de la Alba Iulia trebuia sa fie place darme, adica fortificatia principala a Transilvaniei, construita dupa cele mai noi metode de fortificare. in viziunea austriecilor, Cetatea trebuia sa fie un stalp in sistemul lor de aparare impotriva turcilor care le amenintau granitele. Lucrarile propriu-zise au inceput in urma cu 300 de ani.

Transalpina in decoruri spectaculoase. Iarna trage cortina peste una dintre cele mai frumoase sosele din tara

Cea mai dificila portiune din Transalpina va fi inchisa de luni, pentru intreaga perioada a iernii, astfel ca turistii atrasi de frumusetea traseului montan al DN 67C nu il vor mai putea strabate. Transalpina ofera calatorilor accesul cu masina la peisajele salbatice de pe crestele alpine ale Carpatilor.

Cele mai grave incendii din lume produse in cluburi de noapte

In incendiul din Clubul Colectiv din Bucuresti, care a avut loc vineri seara, 29 de oameni si-au pierdut viata, alti peste 150 fiind raniti. Din nefericire incendiul din clubul de noapte bucurestean a intrat intr-un clasament macabru al celor mai grave incendii produse in cluburile de noapte, din ultimii 75 de ani.

Filme de actiune la TV. Cele mai interesante pelicule din program TV

Cei care vor sa vada filme de actiune la TV in seara aceasta au cateva optiuni interesante in program TV din seara aceasta. Iata cateva recomandari:.

Povestea Palatului Ancora, una dintre cele mai frumoase cladiri din Romania. Construit pe vremuri de un consilier , batjocarit astazi de un smecher

Palatul cu ancora din Timisoara este unul din imobilele istorice din zona Iosefin. Palatul a fost construit intre 1901-1902.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )