Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai dulci soiuri de mere care se cultiva in Romania

Adevărul Adevărul,
Cele mai dulci soiuri de mere care se cultiva in Romania

Cele mai dulci soiuri de mere. Cercetatorii de la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare anuntau in 2013 ca merele romanesti sunt mai gustoase decat merele obtinute in Turcia, Italia sau Polonia. Iar vestitele mere de Voinesti reprezinta o dovada in acest sens. Iata care sunt cele mai dulci soiuri de mere romanesti sau care se cultiva in Romania. continuă pe Adevărul

Cele mai vechi parcuri din Romania

Cele mai vechi parcuri din Romania sunt si unele dintre cele mai frumoase din tara, cu istorii bogate, care dateaza din anii 1800, si monumente aparte. Amenajate ca spatii destinate relaxarii, aceste gradini publice sunt adevarate bijuterii urbane.

Cele mai bune si ieftine telefoane cu Windows Phone

Am selectat cateva dintre cele mai bune telefoane cu Windows Phone care merita cumparate pentru configuratia si performantele de care au dat dovada. Cele mai bune telefoane cu Windows Phonenu trebuie sa fie cele mai scumpe, dat fiind ca sistemul de operare este mai bine optimizat decat Android. Chiar daca Windows Store nu are la fel [] Cele mai bune si ieftine telefoane cu Windows Phone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai ciudate fobii: cum se numesc cei care se tem ingrozitor de soacre, de flori sau sa treaca strada

Anumite temeri ne impiedica uneori sa ne desfasuram firesc viata de zi cu zi, caz in care intra in categoria fobiilor. Psihologii considera ca, cel mai probabil, fiecare din noi sufera de o fobie sau de alta, intr-o masura mai mica sau mai mare. Iata care sunt cele mai ciudate astfel de frici incluse recent pe lista fobiilor, unele dintre ele legate de situatii si activitati obisnuite.

Cele mai amuzante fotografii ale saptamanii! Cum au fost surprinse vedetele

Iata o galerie foto extrem de interesanta cu ipostaze inedite si haioase in care vedete precum Reese Witherspoon, Sofia Vergara si Robert Downey Jr. au fost surprinse in ultimele zile! Sunt cele mai amuzante fotografii ale saptamanii! .

Cele mai bune carti de business ale anului 2015

O maxima economica spune ca exista cinci feluri de firme: cele care actioneaza, cele care cred ca actioneaza, cele care urmaresc cum actioneaza altii, cele care se intreaba ce se intampla si cele care nu au habar ca se intampla ceva. Dar care e care? Adevarul va propune sa cititi cele mai bune carti de business ale anului 2015 pentru a gasi raspunsurile.

Cele mai spectaculoase rochii afisate vreodata de vedete la MET Gala!

De la Jennifer Garner, Beyonce sau Gisele Bundchen si pana la Sarah Jessica Parker, Nina Dobrev oriSuki Waterhouse, iata-le pe vedetele care, de-a lungul anilor, au afisat cele mai spectaculoase rochii pe covorul rosu la MET Gala! .

Cele mai bune fructe pentru raceala

Vremea schimbatoare de primavara este aliatul virozelor respiratorii aparute din senin. Daca vrei sa iti protejezi sistemul imunitar sau esti deja victima unei raceli, dar nu vrei sa iei pastile sau diverse ceaiuri, iata care sunt cele mai bune fructe pentru raceala.

Cele mai frumoase cai ferate din lume

Cele mai frumoase cai ferate din lume. Putini isi pot imagina o cale ferata ca pe o constructie aparte, insa exista cazuri in care talentul inginerilor, dar si peisajul au transformat anumite cai ferate in adevarate obiective turistice.

Viata din mahalalele Bucurestiului de altadata: Dudesti - locul unde boieroaicele aveau cele mai frumoase bijuterii si piata de peste in Aga Nita

In trecut, Bucurestiul era impartit in mahalale si, de cele mai multe ori, acestea purtau numele celui mai cunoscut om care locuia acolo.

Cele mai frumoase gradini de vara din Bucuresti

In Bucuresti sunt o multime de locuri in care va puteti relaxa intr-o atmosfera linistita alaturi de prieteni. Adevarul va prezinta cateva dintre cele mai frumoase gradini de vara din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )