Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cele mai frumoase orase abandonate: povestile dramatice din spatele ruinelor

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase orase abandonate: povestile dramatice din spatele ruinelor

O multime de locuri din lume care frematau candva de agitatia oamenilor s-au transformat in ruine a caror frumusete a ramas parca inghetata in timp. Dincolo de ele se ascund povesti triste sau infricosatoare. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din Creta: de ce nu trebuie ratate cele patru prefecturi paradisiace ale insulei grecesti

Cele mai frumoase locuri din Creta. Numita si Insula Miracolelor, Creta atrage an de ani mii de turisti. Peisajele sale naturale, cultura locala, stilul de viata efervescent al cretanilor si numeroasele cafenele si taverne, fiecare cu o trasatura specifica, ofera experiente de neuitat.

Cele mai frumoase plaje din Thassos. Locuri pitoresti in care ne putem petrece vacanta de vara

Cele mai frumoase plaje din Thassos. Insula Thassos este una dintre destinatiile de concediu preferate de romani. Este o insula frumoasa, cu plaje pentru toate gusturile, unele dintre ele ideale pentru familiie cu copii.

Cele mai frumoase plante decorative cu frunze

Cele mai frumoase plante decorative cu frunze. Arbustii cu frunze decorative pot schimba radical aspectul dintr-o incapere, dandu-i un aer proaspat si sofisticat.

Cele mai poluate orase din lume: sigur veti paria pe tara gresita

Probabil ca primul nume care v-ar veni in minte cand vorbim de orase poluate ar fi Beijing-ul sau un alt oras din China. Insa, potrivit clasamentului celor mai poluate orase din lume, realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, India domina opul,.

Top 5 destinatii din Grecia: cele mai frumoase locuri pe care le poti vizita vara aceasta

Top 5 destinatii din Grecia. Grecia este o zona turistica de vis, mai ales in sezonul estival. Capitala tarii, Atena, alaturi de alte orase dinregiunea elena sunt perfecte pentru un sejur relaxant, dar si fascinant prin obiectivele remarcabile.

Top 20 cele mai frumoase locuri din Romania

Desi nu este pe lista celor mai vizitate si cautate destinatii turistice, Romania este o tara cu multe locuri de poveste, cascade spectaculoase, castele impunatoare, lacuri de legenda, pesteri neumblate si.

Locurile din lume unde mersul pe doua roti este o placere: cele mai bune orase pentru biciclisti in 2015

Firma Copenhagenize Design Company realizeaza o data la cativa ani un clasament al oraselor lumii unde infrastructura este prietenoasa cu biciclistii. Analiza pentru 2015 a trecut in revista 122 de orase din toata lumea, iar in top 20 se regasesc in mare parte locatii din Europa.

Care sunt cele mai mari 30 de companii cu capital grecesc in Romania

Cele mai mari 30 de companii cu actionariat majoritar grecesc prezente in Romania au avut afaceri de 12,4 miliarde de lei anul trecut si in jur de 20. 553 de angajati, potrivit datelor furnizate de Registrul Comertului si a rapoartelor financiare ale.

Republica Moldova: Partidele proeuropene au castigat cele mai multe primarii la alegerile locale

Partidele proeuropene din Republica Moldova au castigat cele mai multe primarii, inclusiv pe cea din Chisinau, la cel de-al doilea tur al alegerilor locale, desfasurat duminica si considerat un test, daca fosta republica sovietica se va apropia de UE sau va opta pentru relatiile cu Rusia.

Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun

Cele mai bune laptopuri in 2015 sunt dotate cu unele dintre cele mai noi componente, beneficiind in acelasi timp de un raport calitate/pret excelent. inainte de a va uita peste lista cu cele mai bune laptopuri din 2015, trebuie sa stiti exact ce va doriti de la un astfel de dispozitiv. Pentru navigare pe internet [] Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )