Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase rochii de mireasa de la nuntile regale

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase rochii de mireasa de la nuntile regale

Se spune ca nu este nimic mai frumos si mai glam decat o nunta regala, iar la aceste evenimente privirile se indreapta in mod special catre vestimentatia miresei. Iata cateva din cele mai frumoase rochii de mireasa de la nuntile regale din ultimii 60 de ani. continuă pe ADPM

MESAJE DE SFINTII CONSTANTIN SI ELENA. Cele mai frumoase urari de Sfintii Constantin si Elena

MESAJE DE SFINTII CONSTANTIN SI ELENA: Biserica Ortodoxa ii sarbatoreste pe Sfantul imparat Constantin cel Mare si pe mama sa, Elena, al caror hram este purtat de numeroase biserici din.

Unde sunt cele mai ieftine spatii de birouri de inchiriat in Capitala

Cele mai ieftine birouri din Bucuresti care pot fi inchiriate se afla in cartierele din Sud, cu 8-9 euro pe metrul patrat, iar cele mai scumpe in Piata Victoriei, cu 18 euro/mp, se arata.

Cele mai mari turbine eoliene din lume iti alimenteaza casa dintr-o singura rotatie

Unele dintre cele mai noi turbine eoliene sunt si cele mai puternice, avand capacitatea de a alimenta o casa cu o singura rotatie. Compania daneza Dong Energy tocmai ce a terminat de construit 32 de turbine in Golful Liverpool. Acum, cele mai mari si mai puternice turbine eoliene din lume s-au pus in functiune, generand [].

Judetele cu cele mai multe locuri de munca vacante

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) informeaza ca cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in Bucuresti si in judetul Prahova, cele mai cautate posturi fiind cele de muncitori necalificati, lucratori comerciali si agenti de securitate.

Una dintre cele mai indragite actrite ale lumii, diagnosticata cu cancer. Vrea sa le arate tuturor ca va invinge boala. Moarte, aseaza-te si asteapta-ma! Pentru ca ceasul meu o sa sune cu mare intarziere (VIDEO)

Edith Gonzalez 52 de ani), una dintre cele mai cunoscute si indragite actrite de telenovele din lume, a socat fanii cu vestea ca a fost diagnosticata cu o boala foarte grava. Dupa o serie de analize,.

Care sunt cele mai curate orase din Romania? Bucurestiul, abia pe locul 23

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de.

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania. Resita, Calarasi si Braila stau cel mai rau - studiu

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt considerate cele mai curate orase din Romania, conform unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia. ro. Studiul, realizat in colaborare cu agentia de cercetare DD Research, a analizat perceptia cetatenilor asupra nivelului de curatenie din orasele si cartierele in care locuiesc. Clasamentul continua cu orasele Cluj-Napoca, Slobozia, Miercurea Ciuc si Pitesti, Ultimele locuri sunt ocupate de orasele Resita, Calarasi si Braila.

eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters. Cele mai bune oferte

Cel mai mare magazin online din Romania a demarat campania de reduceri Stock Busters. Sunt oferte importante la mai multe categorii de produse, printre care si electrocasnice. intreaga lista de reduceri eMAG masini de spalat si frigidere o gasiti -LA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai atractive produse:.

Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Europa baga bani intr-un centru comercial la Bistrita

Incepand din acest an, Bistrita va avea doua centre comerciale, in partea de sus a orasului. in spatele unui proiect se afla Mitiska Reim, unul dintre cele mai importante fonduri de investitii din Europa, care se pregateste sa investeasca in urmatorii ani nu mai putin de doua miliarde de euro in centre comerciale.

Cum a murit una dintre cele mai bogate comune din Romania, care asigura peste 6.000 de locuri de munca. in noaptea aceea nu mai era nimeni. M-a luat frica

Filipestii de Padure, situata pe drumul spre Targoviste, la 20 de kilometri distanta de Ploiesti, una dintre cele mai bogate si prospere comune din Romania de dinainte de anii `90 datorita exploatarii de lignit, a devenit astazi doar o epava a colosului care a fost odata.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )