Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cele mai inspirate coafuri pentru noaptea de Revelion. Nu vom avea volum inalt, constructii complicate si multe agrafe

Adevărul Adevărul,
Cele mai inspirate coafuri pentru noaptea de Revelion. Nu vom avea volum inalt, constructii complicate si multe agrafe

Stylistului aradean Catalin Brie vine cu cateva sfaturi pentru alegerea coafurii in noaptea considerata de multe femei drept cea mai importanta din an. continuă pe Adevărul

Guvernul suplimenteaza numarul de posturi la Ministerul de Externe, cele mai multe fiind pentru Reprezentanta Permanenta a Romaniei pe langa UE

Guvernul a aprobat miercuri suplimentarea de posturi pentru Centrala Ministerului Afacerilor Externe si pentru reteaua sa externa, sustinand necesitatea dinamizarii activitatii specifice a institutiei pe parcursul exercitarii mandatului de Presedinte al Consiliului UE. Astfel, se creeaza 30 de posturi suplimentare, pana la 31 august 2019, crescand de la 989 in prezent la 1019 posturi, pentru departamentele de spatiu/tematice si a celor cu profil tehnic-administrativ din Centrala MAE. De asemenea, vor fi 149 de posturi suplimentare, pana la 31 august 2019, crescand de la 1. 484 in prezent la 1. 633, pentru serviciul exterior al MAE.

Alternatorul - semne ca s-a stricat si cele mai bune solutii pentru problema

Alternatorul este o piesa esentiala intr-un motor cu ardere interna, cum este cel al automobilelor, deoarece este piesa ce are drept scop convertirea energiei mecanice in energie electrica. Energia electrica este sub.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai originale URARI de CRACIUN

Iata cateva dintre cele mai inspirate MESAJE DE CRACIUN pentru familie Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie.

FOTO Trei romani, pe cele mai inalte varfuri de pe cele 7 continente. Sunt din Constanta si poarta steagul Mamaiei

Este pentru prima data cand o echipa de romani, formata chiar din alpinisti originari de la mare, isi propune sa escaladeze cele mai inalte varfuri de pe cele 7 continente. Tinerii din Constanta au o pregatire fizica remarcabila antrenandu-se in sporturi extreme.

Start Up Nation 2017: Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte pentru antreprenori (oficial)

Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte antreprenorilor care s-au calificat la ajutoarele nerambursabile de la stat de maximum 200. 000 de lei prin parogramul Start Up Nation 2017, potrivit informatiilor oficiale comunicate, miercuri, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Cele mai tari superstitii de Craciun. Le stiati?

Craciunul este una dintre cele mai asteptate sarbatori crestine, insa aceasta zi sfanta vine la pachet si cu o serie de superstitii care mai de care mai interesante. Iata cateva dintre.

CFR Calatori suplimenteaza, in perioada sarbatorilor, numarul trenurilor de pe cele mai solicitate rute

In intervalul 22 decembrie 2017 - 3 ianuarie 2018, CFR Calatori va suplimenta, in functie de disponibilitatea de material rulant, numarul trenurilor care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti spre/dinspre Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iasi, Timisoara Nord, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, a informat compania printr-un comunicat de presa.

VIDEO Imagini filmate cu drona in ruina care adapostea odinioara evreii din Constanta. Sinagoga ramane unul dintre cele mai frumoase edificii ale Dobrogei

Filmari realizate din drona dezvaluie cum arata interiorul sinagogii din Constanta, unul dintre cele mai frumoase edificii ale Dobrogei, ajunse o ruina fara acoperis.

Cele mai aberante superstitii ale romanilor. De ce erau deschise usile casei celor care zaceau pe patul de moarte

Viata spirituala a romanilor a fost dominata de nenumarate credinte si superstitii, care de-a lungul timpului au atras mirarea calatorilor straini. Superstitiile amestecate cu franturi din invataturile religioase ale Bisericii explicau cele mai necazurile, norocul, bolile si moartea.

Caz revoltator: Un brancardier a ucis mai multi pacienti pentru a favoriza activitatea unor firme de pompe funebre

Caz revoltator in Italia. Un brancardier din regiunea Catania a fost arestat, fiind banuit ca a ucis mai multe persoane pentru a favoriza activitatea unor firme de pompe funebre, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2423 seconds )