Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cele mai scumpe beri din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai scumpe beri din lume

Cele mai scumpe beri din lume pornesc de la 100 de dolari americani bucata pana la 800 de dolari. Desi berea e considerata de multi ca bautura celor din popor, fiind mai ieftina ca vinul, sunt si marci de bere care au un pret neobisnuit de mare. continuă pe Adevărul

Cele mai mari baraje din lume

Cele mai mari baraje din lume. Barajele pot fi formate din cauze naturale sau prin interventia deliberata a omului, motivele fiind mai ales construirea de hidrocentrale care sa poate asigura alimentarea cu energie a anumitor orase sau regiuni.

Kingston HyperX Predator cel mai rapid SSD din lume pe care il poti cumpara [VIDEO]

Pentru amatorii de performanta incredibila pe desktop sau notebook, s-a lansat oficial noul Kingston HyperX Predator PCIe SSD. Daca e sa fim sinceri, cel mai rapid SSD din lumea la ora actuala poarta numele Samsung SM951 si are o viteza de citire de 2,2 GB/s. Problema cu acel model este insa ca nu-l puteti achizitiona [].

Inscrieri gradinite 2015: cu ce oferte vin unitatile de invatamant prescolar si care sunt cele mai scumpe gradinite

Cu toate ca prima etapa pentru inscrierile la gradinitele de stat s-a incheiat deja, cele particulare au extins termenul, unele acceptand inscrieri pana la finalul lunii martie. RO va prezinta cateva oferte ale gradinitelor, care sunt.

Cea mai ieftina masina din lume: Costa 1.700 de dolari si ti-o faci acasa in 5 zile (VIDEO)

Chinezii vin cu cea mai ieftina varianta de masina: este printata 3D si costa doar 1. 700 de dolari. Piesele ajung la jumatate din pret, restul inseamna costul cu motorul electric si profitul brut al celor doi.

Cele mai ciudate constructii din Gorj au fost ridicate de un localnic din comuna Jupanesti

In comuna Jupanesti se gasesc unele dintre cele mai ciudate case din Romania. Un localnic a ridicat, in propria curte, mai multe constructii din sticle si chiar din lazi cu sticle.

Cele mai frumoase parcuri din Europa

Cele mai frumoase parcuri din Europa. O destinatie grozava, verde, plina de copaci si de flori, Europa ofera o multime de parcuri cu adevarat minunate celor care iubesc natura.

Cele mai curate tari din Europa: Elvetia, pe locul intai in ceea ce priveste calitatea vietii si a apei potabile

Printre cele mai curate tari din Europa se numara Norvegia, Suedia, Austria si Cehia, in fruntea clasamentului european, dar si mondial aflandu-se Elvetia.

Cele mai ciudate case din Romania. De la constructiile inspirate de spiridusi si de hobbiti pana la OZN-uri cocotate pe dealuri - beneficiile unor case-unicat

Cele mai ciudate case din Romania. Multi romani dau frau liber imaginatiei atunci cand proiecteaza si construiesc casa de locuit mult visata. Rezultatele sunt de multe ori pitoresti, greu de incadrat, din punct de vedere arhitectural, la bine sau rau.

ROMANII AU TALENT 2015: Cele mai TARI replici din spectacol ale lui Smiley si Pavel Bartos

A inceput cel de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, iar gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, au revenit plini de voie buna si talent pentru a inveseli serile de vineri ale telespectatorilor .

Cine sunt turistii care pleaca in concedii de lux: cele mai scumpe vacante achizitionate de romani anul trecut

Maldive, Columbia, SUA sau Ecuador se numara printre destinatiile in care turistii romani au petrecut anul trecut vacante in valoare si de 31. 000 de euro pentru o familie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )