Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cele mai ciudate case din Romania. De la constructiile inspirate de spiridusi si de hobbiti pana la OZN-uri cocotate pe dealuri - beneficiile unor case-unicat

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate case din Romania. De la constructiile inspirate de spiridusi si de hobbiti pana la OZN-uri cocotate pe dealuri - beneficiile unor case-unicat

Cele mai ciudate case din Romania. Multi romani dau frau liber imaginatiei atunci cand proiecteaza si construiesc casa de locuit mult visata. Rezultatele sunt de multe ori pitoresti, greu de incadrat, din punct de vedere arhitectural, la bine sau rau. continuă pe Adevărul

Cele mai ciudate constructii din Gorj au fost ridicate de un localnic din comuna Jupanesti

In comuna Jupanesti se gasesc unele dintre cele mai ciudate case din Romania. Un localnic a ridicat, in propria curte, mai multe constructii din sticle si chiar din lazi cu sticle.

FOTO Cele mai ciudate case din Brasov. Vilele suspendate in copaci de la Predeal si casa bantuita, tapetata cu icoane, de la Ohaba

La Predeal, chiar in apropiere de Cabana Trei Brazi exista un complex ecologic cu vile suspendate in copaci. Aici turistii au parte de intimidate si de o priveliste superba, la inaltime.

Cele mai spectaculoase poduri din Romania. Cum au conceput inginerii romani adevarate capodopere ale tehnicii

Inginerii romani au fost capabili de adevarate minuni ale tehnicii, reusind sa construiasca, la timpurile respective, unele dintre cele mai spectaculoase poduri din lume. Astfel, complexul de poduri realizat de inginerul Anghel Saligny era cel mai lung din Europa si ocupa locul trei in lume.

Airbus A320, unul dintre cele mai populare modele din lume

Modelul Airbus A320 este unul din cele mai populare avioane din lume, folosite de majoritatea companiilor mari. Cunoscut pentru eficienta sa si tehnologia avansata, mai bine de 11. 000 de modele au fost.

Cele mai vechi bijuterii din lume, descoperite in Croatia

Cele mai vechi bijuterii din lume au fost descoperite recent, in Croatia. Acestea au fost realizate in urma cu 130. 000 de ani si au fost autentificate de oamenii de stiinta, conform lexpress. fr, scrie.

Cele mai fericite state din lume

Cele mai fericite state din lume sunt cele slab dezvoltate sau cele cu o economie puternica si unde libertatea e respectata? Aceasta e o intrebare esentiala in momentul in care sunt analizate studiile referitoare la gradul de fericire a oamenilor din ultimii ani.

Cele mai curate tari din Europa: Elvetia, pe locul intai in ceea ce priveste calitatea vietii si a apei potabile

Printre cele mai curate tari din Europa se numara Norvegia, Suedia, Austria si Cehia, in fruntea clasamentului european, dar si mondial aflandu-se Elvetia.

Cele mai frumoase locuri din Cluj - Napoca. Farmecul unui oras in 10 ipostaze

Daca vreti sa explorati nordul Romaniei incepeti de la Cluj, un oras medieval renascut datorita spiritului creativ al locuitorilor, spunea reporterul englez Charlie Ottley, in partea a treia a documentarului Wild Carpathia. Noi va spunem care sunt cele mai frumoase locuri din Cluj - Napoca.

Cele mai misterioase femei din istorie

Cele mai misterioase femei din istorie. Cleopatra, Elisabeta Bathory, Mata Hari sau Fanny Kaplan sunt femei care au fost subiectul multor controverse, despre acestea fiind scrise numeroase carti sau devenind subiect de film.

Cele mai frumoase garduri din fier forjat

Cele mai frumoase garduri de fier forjat. imprejmuirea unei curti cu poarta si gard din fier forjat este o optiune moderna adoptata de multi romani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3266 seconds )