Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cele mai tari Dacia Duster: Renault ar lua fata BMW sau Mercedes cu ele

Playtech Playtech,
Cele mai tari Dacia Duster: Renault ar lua fata BMW sau Mercedes cu ele

Dacia Duster e o masina foarte populara in Romania si Europa. E, pana la urma, SUV-ul poporului. Pretul e bun, dotarile sunt decente, dar designul e conservator si Renault ar putea face. continuă pe Playtech

Dacia Duster si Renault Duster Care sunt diferentele?

Duster a devenit un produs global, cu un succes la care nici Dacia, nici Renault nu s-au asteptat. SUV-ul romanesc se comercializeaza pe anumite piete cu logo-ul Renault. Dar nu numai denumirea este diferita. Care.

Dacia Duster si Renault Captur. Ce au in comun?

Aceeasi clasa, acum si proportii asemanatoare, ambele sub egida Renault. Dacia Duster si Renault Captur se adreseaza unor tipologii diferite de clienti, desi au atat de multe in comun. Ce ai alege: un Duster .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ce frumos

Alinuta: Mama, mama! Nu mi-a mai iesit niciun cos pe fata! Mama: Ce frumos, Alinuta! Dar de ce? Alinuta: Nu mai am niciun pic de loc! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Masina

Un politist isi repara masina in fata blocului de vreo cateva ore. La un moment dat isi face aparitia un pusti : - Aaaaa, nene politist. aaaa, eu tiu ce ale masina ! - Fugi mai de-aicia si te joaca in alta parte.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Foamete

Doi ardeleni, unul mai grasut si unul mai slabut, stau de vorba. Unul dintre ei zice: Mai Ioane, daca te-ar vedea vreun strain ar zice ca e foamete in tara Da??!!. Dar daca te-ar vedea si .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Stilistul

Se intalnesc doi moldoveni pe strada : Mai, tu stii ce este un STILIST ? Da, un moldovean care tine cu STEAUA.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Deja

Doua blocuri stau in pom. Trec doi politisti pe acolo. Zice unul: Ce cautati mai aici? La care, un bloc: De ce, e deja ora.

MESAJE DE SF. ILIE. Cele mai inspirate mesaje, urari, sms-uri de Sf. Ilie pentru cei dragi

Pe 20 iulie, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe sfantul Ilie. Cu acest prilej, antena3. ro a facut o selectie de cele mai frumoase mesaje. La Multi Ani.

Codrin Stefanescu: PSD si noua sa conducere pun in practic257; cele mai bizare idei ale opozitiei

Codrin Stefanescu a facut o declaratie pe Facebook in care a spus ca partidul din care face parte pune in practica cele mai bizare idei ale opozitiei. Pan257; si Funeriu a ajuns sa-si bat257; joc de.

Israel: A fost descoperita una dintre cele mai vechi moschei rurale din lume

Autoritatea israeliana pentru antichitati a anuntat joi ca a descoperit vestigiile uneia dintre cele mai vechi moschei rurale din lume, in orasul beduin Rahat sud), scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2841 seconds )