Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai toxice alimente din comert. Toti romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii

Playtech Playtech,
Cele mai toxice alimente din comert. Toti romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii

Medicii si specialistii in nutritie au un avertisment dur pentru populatie. Potrivit acestora, rafturile magazinelor sunt pline de adevarate bombe pentru sanatate. Iata care sunt cele mai toxice alimente din comert. Romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii. Cele mai toxice alimente din comert. Lista produselor de care romanii trebuie sa stea . continuă pe Playtech

Cele mai cancerigene alimente pe care romanii le consuma des. Cat rau iti fac, de fapt

Avertisment ingrijorator pentru romani! Specialistii au dezvaluit care sunt cele mai cancerigene alimente. Din nefericire, pe lista apar multe produse pe care romanii le consuma des, chiar zilnic. Ce boli cauzeaza? Top 5 cele mai cancerigene alimente. Multi romani le consuma zilnic Cosul de cumparaturi al romanilor este plin de alimente cancerigene. Specialistii au facut .

Cele mai sarace judete din Romania. Oamenii de aici traiesc de pe o zi pe alta

Situatia dramatica cu care se confrunta milioane de romani a fost confirmata, oficial, de datele publicate de Institutul National de Statistica. Oamenii din 37 de judete se lupta sa traiasca de pe o zi pe alta. Cat se castiga lunar in cele mai sarace judete din Romania? Ce salarii se castiga lunar in cele mai .

Codul galben si codul portocaliu de vreme rea, actualizate de ANM. Care sunt cele mai afectate zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat codul galben si portocaliu pentru instabilitate atmosferica accentuata de pe teritoriul Romaniei. Vremea se va raci, sambata mai ales in jumatatea de.

Alegeri locale 2020. Candidatii care sunt in cursa pentru functia de primar in cele mai importante orase din Prahova

Opt candidati isi disputa fotoliul de primar al municipiului Ploiesti la alegerile locale din septembrie 2020. Pe lista se regasesc doi fosti primari ai Ploiestiului, dar nu si primarul in functie.

Alimentele care ajuta sistemul imunitar sa lupte cu virusi. Toti romanii trebuie sa le manance in pandemie

Alimentatia este baza unui corp si a unei minti sanatoase. Ce alimente ajuta organismul sa lupte cu virusii? Sezonul rece a venit, iar noi suntem predispusi imbolnavirii, mai cu seama in aceste vremuri tulburi. Consuma alimentele din lista de mai jos si te vei proteja de bacterii! Alimente potrivite te ajuta sa ai un sistem .

Alimentele si condimentele care fac oamenii fericiti. Asta trebuie sa manance toti romanii suparati

Alimentatia si sportul inseamna foarte mult. Pentru o minte sanatoasa, trupul trebuie sa fie si el in armonie cu organismul. Ce plus aduc pana si condimentele pe care le consumi? Unele din ele iti dau o stare de fericire. Ce trebuie sa manance oamenii suparati? Ce alimente te fac fericit? Alimentatia este un factor extrem .

Ce se intampla daca pui sare peste ananas. Toti romanii trebuie sa afle acest truc genial

Un truc ingenios pentru care ai nevoie doar de ananas si sare. Ce se intampla daca le combini pe cele doua? Aceasta optiune de consum te va ajuta sa-l mananci mai cu pofta. Iata care este explicatia specialistilor! De ce sa pui sare pe ananas? Ananasul este iubit de oameni, dar in cele doua forme .

Ingredientul periculos pe care toti romanii il pun in mancare. Specialistii avertizeaza sa nu il mai consumi

In ziua de azi, reclama e sufletul comertului! Si romanii, ca orice om comod, au inceput sa cada prada lenei si sa nu isi mai prepare bunatati la conserva, pentru gatit. Ingredientul periculos pe care toti romanii il pun in mancare este cel pe care il iei din magazin, crezand ca e bun. Ingredientul periculos .

Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care fac asta, in ziua votului. Grija mare!

Alegeri locale 2020. Fotografierea ori filmarea prin orice mijloace a buletinului de vot de catre alegatori in timp ce voteaza se sanctioneaza cu o amenda care este cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat azi, purtatorul de cuvant al MAI, pe nume Monica Dajbog. Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care .

Cardul de sanatate este obligatoriu de la 1 octombrie. Ce trebuie sa stie toti romanii

Cardul de sanatate devine din nou obligatoriu, incepand cu data de 1 octombrie, in cazul serviciilor medicale acordate de medici pacientilor care se prezinta la cabinet. CNAS a luat aceasta hotarare ca sa aiba o evidenta mai clara a banilor din sistemul asigurarilor sociale de sanatate. Societatea Nationala de Medicina Familiei avertizeaza ca inca nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )