Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai vandute titluri la Bookfest. Cartea lui Andrei Plesu, Despre inima si alte eseuri, cea mai cautata la Humanitas FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai vandute titluri la Bookfest. Cartea lui Andrei Plesu, Despre inima si alte eseuri, cea mai cautata la Humanitas FOTO

Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Mircea Cartarescu,Vintila Mihailescu, Eugen Chrovici, Vintila Horia sunt printre cei mai cumparati autori editati de Humanitas, Polirom, RAO si Vremea, ale caror carti noi au fost lansate la Bookfest. Targul de Carte s-a desfasurat la Romexpo, intre 24 si 28 mai. continuă pe Adevărul

De ce a fost interzisa una dintre cele mai populare jucarii in mai multe scoli din Vest

Una dintre cele mai populare jucarii in randul elevilor din intreaga lume a fost interzisa in mai multe scoli din Statele Unite, Marea Britanie si Franta. Jucaria este un spinner, adica un titirez modern, pe care toti copii il invart pe degete fie ca sunt acasa, in parc sau la scoala.

Cele mai mari zece economii ale lumii in 2017. Tara care detine un sfert din avutia planetei

Economia Statelor Unite este cea mai mare din lume. Cu o valoare de 18 trilioane de dolari, reprezinta un sfert 24,3%) din avutia globala, arata cele mai recente date de la Manca Mondiala, citate de World Economic Forum.

Chinezii au doborat unul dintre cele mai ravnite recorduri din lumea auto. Aceasta este cea mai rapida masina de serie

Chinezii au reusit sa doboare unul dintre cele mai ravnite recorduri, chiar pe circuitul de viteza pe care zeci de ani s-au luptat cele mai prestigioase marci din industria auto. Chinezii de la NextEV au.

Una dintre cele mai bune balerine ale lumii, Alina Cojocaru, implineste 36 de ani

Balerina Alina Cojocaru, considerata drept una dintre cele mai bune balerine din toate timpurile, implineste astazi 36 de ani.

Cele mai bune aparitii vestimentare de la Cannes 2017

Festivalul International de Film de la Cannes este aproape de final, astfel ca cei de la TheList au intocmit clasamentul cu cele mai bune aparitii vestimentare din cadrul evenimentului. Iata cine ocupa primele pozitii.

Grecia, Spania, Croatia si Antalya, cele mai cautate destinatii de vara, pana in luna mai

Turistii romani au ales cu precadere Grecia, Spania, Croatia si Antalya, pentru petrecerea vacantei de vara, acestea fiind pana in luna mai cele mai cautate destinatii din oferta turoperatorului Cocktail Holidays, specializat in sejururi de tip charter, circuite si turism individual.

Reduceri eMAG electrocasnice si electronice. Cele mai bune oferte pe care le gasesti azi

Cel mai important magazin online, eMAG. ro anunta reduceri la mai multe categorii de produse. Sunt oferte, printre altele, la televizoare, laptopuri, tablete, telefoane, frigidere, cuptoare si multe alte tipuri de electronice si electrocasnice.

Cele mai frumoase aranjamente pentru o gradina de mici dimensiuni

Atunci cand avem o gradina mica, vrem o aranjam cat mai cochet si in asa fel incat sa ne ofere relaxare in orice moment. Fie ca alegem un mobilier de .

Unul dintre cele mai moderne spitale din zona Moldovei, functioneaza in ilegalitate de 7 ani, pe raspunderea managerului. Riscurile si motivele expuse de pompieri

Spitalul Municipal Dimitrie Castroian Husi, unitate medicala nou-construita in judetul Vaslui, functioneaza fara aviz si fara autorizatie pentru securitate la incendiu de 7 ani, de cand a fost dat in folosinta. ISU Vaslui afirma ca neregulile gasite la acest spital sunt mai multe si nu doar holurile prea inguste, asa cum au invocat autoritatile locale, care amenintau in anii trecuti ca inchid unitatea daca ISU refuza sa emita avizele necesare.

De ce sosetele cele mai bune se fac in Sebes? (P)

Ciserom nu e pe piata romaneasca de ieri, de azi. De fapt, in 2017, compania implineste impresionanta varsta de 90 ani si nu da semne de oboseala. Cu o cifra de afaceri cu 15% mai mare fata de anii precedenti, dar si cu o calitate apreciata nu doar de romani, ci si de clienti din Germania, Anglia, Franta, Elvetia,Spaniasi SUA, nu putem sa nu ne intrebam care este reteta succesului celor de la CIorapi-SEbes-ROMania - numele de azi, Ciserom, fiindu-i dat abia dupa 1989.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )