Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reduceri eMAG electrocasnice si electronice. Cele mai bune oferte pe care le gasesti azi

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG electrocasnice si electronice. Cele mai bune oferte pe care le gasesti azi

Cel mai important magazin online, eMAG. ro anunta reduceri la mai multe categorii de produse. Sunt oferte, printre altele, la televizoare, laptopuri, tablete, telefoane, frigidere, cuptoare si multe alte tipuri de electronice si electrocasnice. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG la console si jocuri. Cele mai bune oferte pentru gaming

Daca va plac jocurile video, magazinul online emag. ro va pune la dispozitie o serie de reduceri la console si jocuri. Pentru a profita de ofertele eMAG la jocuri si console, intrati aici. Reduceri eMAG la.

Cele mai bune aparitii vestimentare de la Cannes 2017

Festivalul International de Film de la Cannes este aproape de final, astfel ca cei de la TheList au intocmit clasamentul cu cele mai bune aparitii vestimentare din cadrul evenimentului. Iata cine ocupa primele pozitii.

Una dintre cele mai bune balerine ale lumii, Alina Cojocaru, implineste 36 de ani

Balerina Alina Cojocaru, considerata drept una dintre cele mai bune balerine din toate timpurile, implineste astazi 36 de ani.

De ce sosetele cele mai bune se fac in Sebes? (P)

Ciserom nu e pe piata romaneasca de ieri, de azi. De fapt, in 2017, compania implineste impresionanta varsta de 90 ani si nu da semne de oboseala. Cu o cifra de afaceri cu 15% mai mare fata de anii precedenti, dar si cu o calitate apreciata nu doar de romani, ci si de clienti din Germania, Anglia, Franta, Elvetia,Spaniasi SUA, nu putem sa nu ne intrebam care este reteta succesului celor de la CIorapi-SEbes-ROMania - numele de azi, Ciserom, fiindu-i dat abia dupa 1989.

Denisa, asaltata de mesaje din partea internautilor. Mesajul prietenei sale cele mai bune a emotionat-o pana la lacrimi (FOTO)

Denisa Manelista sufera de grave probleme de sanatate, dar cu ajutorul apropiatilor care o sustin tot timpul, artista pare ca se simte ceva mai bine. Starea ei de sanatate este destul de oscilanta in.

Au fost alesi finalistii sezonului 11 Te cunosc de undeva!: cele mai bune transformari VIDEO

Te cunosc de undeva! si-a desemnat finalistii celui de-al 11-lea sezon, semifinala fiind castigata de Daniel Max Dragomir, care s-a transformat in interpretul belgian Stromae.

Cele mai bune 11 plante care ajuta ficatul. Terapii naturiste eficiente si la indemana

Natura ofera destul de multe plante cu ajutorul carora ne putem proteja ficatul, daca tinem sa-i dam o mana de ajutor. Specialistii recomnda cateva tratamente fitoterapeutice pentru restabilirea functiilor normale ale ficatului, detoxifierea acestuia si stimularea capacitatii de refacere a celulei hepatice.

Reduceri eMAG laptopuri. TOP 10 oferte pe care nu trebuie sa le ratezi azi

Daca vreti sa va cumparati un laptop, aceasta perioada sunt cateva oferte atractive la cel mai mare magazin online din Romania. intreaga lista de reduceri eMAG laptopurieLA ACEST LINK.

Chinezii au doborat unul dintre cele mai ravnite recorduri din lumea auto. Aceasta este cea mai rapida masina de serie

Chinezii au reusit sa doboare unul dintre cele mai ravnite recorduri, chiar pe circuitul de viteza pe care zeci de ani s-au luptat cele mai prestigioase marci din industria auto. Chinezii de la NextEV au.

De ce a fost interzisa una dintre cele mai populare jucarii in mai multe scoli din Vest

Una dintre cele mai populare jucarii in randul elevilor din intreaga lume a fost interzisa in mai multe scoli din Statele Unite, Marea Britanie si Franta. Jucaria este un spinner, adica un titirez modern, pe care toti copii il invart pe degete fie ca sunt acasa, in parc sau la scoala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2292 seconds )