Libnet.ro
UNICEF

17:30

Chinezii au doborat unul dintre cele mai ravnite recorduri din lumea auto. Aceasta este cea mai rapida masina de serie

Antena3 Antena3,
Chinezii au doborat unul dintre cele mai ravnite recorduri din lumea auto. Aceasta este cea mai rapida masina de serie

Chinezii au reusit sa doboare unul dintre cele mai ravnite recorduri, chiar pe circuitul de viteza pe care zeci de ani s-au luptat cele mai prestigioase marci din industria auto. Chinezii de la NextEV au. continuă pe Antena3

Doliu la Casa Alba: Unul dintre cei mai importanti consilieri a murit (FOTO)

A incetat din viata unul dintre cele mai importanti oameni de la Casa Alba din perioada Razboiului Rece. Zbigniew Brzezinski, fost consilier pe probleme de securitate nationala al fostului presedinte.

Unul dintre cei mai iubiti artisti ai tuturor timpurilor s-a stins din viata (FOTO, VIDEO)

Gregory LeNoir Gregg Allman, cantaret si compozitor american, unul dintre cei mai indragiti artisti ai tuturor timpurilor, s-a stins din viata la varsta de 69 de.

Reactia unui antrenor, dupa ce unul dintre cei mai importanti jucatori a plecat in timpul meciului

Antrenorul unei echipe de baschet, din Brazilia, a fost intrebat de catre jurnalisti, intr-o conferinta de presa, ce crede despre faptul ca unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei a plecat.

Una dintre cele mai indragite actrite ale lumii, diagnosticata cu cancer. Vrea sa le arate tuturor ca va invinge boala. Moarte, aseaza-te si asteapta-ma! Pentru ca ceasul meu o sa sune cu mare intarziere (VIDEO)

Edith Gonzalez 52 de ani), una dintre cele mai cunoscute si indragite actrite de telenovele din lume, a socat fanii cu vestea ca a fost diagnosticata cu o boala foarte grava. Dupa o serie de analize,.

Florin Busuioc, profund iNDURERAT! L-am intanit. Ce emotie! A MURIT unul dintre cei mai iubiti actori (FOTO)

Moartea marelui actor britanic Roger Moore ia provocat multa durere lui Florin Busuioc. Cunoscut mai mult ca prezentator al rubricii meteo de la Pro Tv, Busu are si o frumoasa cariera de actor.

Este una dintre cele mai ingrijoratoare alergii. Simptomele sunt inselatoare

Prezinta-te la medic daca manifesti vreunul dintre simptomele enumerate.

Una dintre cele mai bune balerine ale lumii, Alina Cojocaru, implineste 36 de ani

Balerina Alina Cojocaru, considerata drept una dintre cele mai bune balerine din toate timpurile, implineste astazi 36 de ani.

indrazneala si eleganta pe covorul rosu de la Cannes 2017: cele mai sexy si cele mai frumoase rochii purtate de vedete GALERIE FOTO

Festivalul de Film de la Cannes nu este un punct de reper doar pentru industria cinematografica, reprezentand si unul dintre cele mai extravagante evenimente din lumea modei. Editia din 2017 nu face exceptie, aparitiile de pe covorul rosu fiind ravasitoare, originale, dar si indraznete si riscante.

Doliu in PNL. Unul dintre cei mai longevivi primari s-a stins din viata

Doliu in PNL Timis. Dorin Birdean, primarul comunei Checea, a murit, sambata dupa-amiaza, in urma unui infarct. Avea 54 de ani. Dorin Birdean a fost primar in Cenei si.

eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters. Cele mai bune oferte

Cel mai mare magazin online din Romania a demarat campania de reduceri Stock Busters. Sunt oferte importante la mai multe categorii de produse, printre care si electrocasnice. intreaga lista de reduceri eMAG masini de spalat si frigidere o gasiti -LA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai atractive produse:.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )