Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cemacon a avut profit net de 2,5 milioane euro, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cemacon a avut profit net de 2,5 milioane euro, in primul semestru

Producatorul de blocuri ceramice Cemacon CEON) a inregistrat un profit net de 2,5 milioane de euro, in primele sase luni din 2015, potrivit raportului financiar semestrial. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul Garanti Romania a inregistrat profit net de 75 milioane lei in primul semestru

Grupul Garanti Romania a inregistrat profit net de 75 milioane lei, in primul semestru, in timp veniturile nete consolidate ale Grupului s-au ridicat, in primele sase luni, la 287,3 milioane lei, iar activele totale au urcat la 9,76 miliarde lei.

Cemacon incheie primul semestru din 2015 cu profit net de 2,5 milioane euro

La trei luni de la incheierea procesului de restructurare financiara, producatorul de blocuri ceramice Cemacon raporteaza profit net de peste 11,6 milioane de lei 2,5 milioane euro) pe primul semestru al anului 2015.

Erste Group a revenit pe profit, cu 487,2 milioane euro, fata de primul semestru 2014

Erste Group a incheiat primul semestru din 2015 cu un profit net de 487,2 milioane de euro, comparativ cu un rezultat negativ de 929,7 milioane euro in perioada similara din 2014, toate tarile cu exceptia Ungariei contribuind pozitiv la acest rezultat, arata un comunicat remis azi redactiei.

BCR a realizat 603,4 milioane lei profit net

Banca Comerciala Romana BCR) a realizat in primul semestru un profit net de 603,4 milioane lei 135,7 milioane euro), sustinut de costurile de risc substantial mai reduse ca rezultat al unei calitati mai bune a bilantului dupa o restructurare extensiva a portofoliului de credite in 2014, arata un comunicat remis azi redactiei.

TOP 25 Cele mai TARI transferuri ale verii. Ce LOVITURI au dat Barcelona, Real, City si cine e pustiul de 60 milioane euro

Vara anul 2015 este una efervescenta pe piata transferurilor iar granzii Europei si-au intarit loturile inainte sa inceapa cele mai puternice campionate ale Vestului. Senzatia verii a fost un pusti, transferat pe mai mult de 60 milioane euro.

Profit net in scadere pentru ING Bank Romania

Profitul net al ING Bank Romania a scazut la 155 milioane de RON in primul semestru 2015, cu 6% mai mic fata de prima jumatate a anului anterior, potrivit unui comunicat al bancii.

IMMOFINANZ Group a intrat pe pierdere cu 361 milioane euro

Compania imobiliara Immofinanz Group, prezenta si pe piata din Romania, a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca a intrat in pierdere cu 361,4 milioane de euro, fata de un profit de 72 milioane de euro in anul fiscal 2013-2014.

Deponentii au retras 600 milioane euro din bancile noastre cu capital grecesc

Mircea Cosea: Oricat de prudential ar lucra BNR, vor mai exista retrageri de depozite Criza din Grecia nu i-a lasat indiferenti pe deponentii care isi tin banii in bancile noastre cu capital grecesc, un numar important de persoane fizice si juridice retragandu-si depozitele bancare. Potrivit domnului Nicolae Cinteza, directorul directiei de supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), suma retrasa, in cele doua luni de criza, din bancile romanesti cu actionariat elen, se ridica la 600 de milioane de euro, care inseamna o parte destul de importanta din totalul depozitelor existente in conturile acestor operatori peste 5 miliarde euro, la inceputul primaverii, conform estimarilor din presa).

CNADNR liciteaza un contract de achizitie utilaje in valoare de circa 16 milioane euro

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale S. CNADNR) organizeaza licitatie pentru atribuirea unui contract in valoare estimata de aproape 70 de milioane de lei aproximativ 16 milioane de euro), fara TVA, pentru achizitionarea unui sistem de administrare si intretinere a retelei de drumuri nationale cu durata de viata expirata si care prezinta straturi rutiere bituminoase uzate, se arata intr-un comunicat de presa al companiei transmis redactiei.

Lichiditate de 1,64 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7. 102 lei 1. 434 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )