Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cenusa analizata in dosarul furtului de la muzeul din Rotterdam provine de la trei tablouri arse

B1 B1,
Cenusa analizata in dosarul furtului de la muzeul din Rotterdam provine de la trei tablouri arse

Expertiza realizata de specialistii Muzeului de Istorie a fost finalizata, iar potrivit acesteia, cenusa analizata in dosarul furtului de tablouri dinRotterdam provine din arderea a cel putin trei tablouri. continuă pe B1

MNIR: Cenusa analizata este de la trei tablouri arse

Cenusa analizata in dosarul furtului de la muzeul din Rotterdam, ridicata la perchezitiile din 1 martie, de la locuinta Olgai Dogaru, provine din arderea a cel putin trei tablouri realizate in tehnica uleiului pe panza, arata rezultatele expertizei realizate de specialistii de la Muzeul de Istorie, potrivit surselor de presa.

Dosarul furtului de tablouri din Olanda: Cenusa analizata de experti provine din arderea a cel putin trei tablouri realizate in tehnica uleiului pe panza

Rezultatele expertizei realizate de catre specialistii Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR) privind presupusa cenusa a panzelor sustrase din Muzeul Kunsthal, Rotterdam, evidentiaza ca aceasta provine din arderea a cel putin trei opere de arta - tablouri realizate in tehnica uleiului pe panza, informeaza Agerpres.

Expertiza in furtul de la Rotterdam: cenusa analizata este de la trei tablouri arse

Cenusa analizata in dosarul furtului de la muzeul din Rotterdam, ridicata la perchezitiile din 1 martie, de la locuinta Olgai Dogaru, provine din arderea a cel putin trei tablouri realizate in tehnica uleiului.

Expertiza in cazul furtul secolului, finalizata. Cenusa provine de la cele trei tablouri arse

Rezultatele expertizei realizate de specialistii Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR) arata ca cenusa analizata in dosarul furtului de la muzeul din Rotterdam, ridicata la perchezitiile din 1 martie, de la locuinta Olgai Dogaru, provine din arderea a cel putin trei tablouri realizate in tehnica uleiului pe panza.

DOSARUL TABLOURILOR FURATE. La ce concluzii au ajuns specialistii dupa expertiza cenusei.

Cenusa analizata in dosarul furtului de la muzeul din Rotterdam, ridicata la perchezitiile din 1 martie, de la locuinta Olgai Dogaru, provine din arderea a cel putin trei tablouri realizate in tehnica uleiului pe panza, potrivit rezultatelor expertizei realizate de specialistii Muzeului de Istorie, informeaza Mediafax. Specialistii Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR) au finalizat expertiza in cazul probelor ridicate de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de .

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )