Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cercetatorii au descoperit procesul prin care colesterolul bun devine disfunctional si blocheaza arterele

Hotnews Hotnews,
 Cercetatorii au descoperit procesul prin care colesterolul bun devine disfunctional si blocheaza arterele

Cercetatorii de la Cleveland Clinic au descoperit procesul prin care lipoproteinele cu densitate mare HDL), sau asa-numitul colesterol bun, devine disfunctional, isi pierde proprietatile cardioprotectoare si promoveaza inflamatia si ateroscleroza, precum si rigidizarea arterelor. continuă pe Hotnews

Cand colesterolul bun se transforma intr-un dusman pentru sanatate

Colesterolul bun are o latura intunecata care poate creste riscul unui atac de cord, sustin medicii americani. HDL lipoproteine cu densitate mare sau colesterolul bun) ajuta, in mod normal, la mentinerea curateniei arterelor si este bun pentru sanatatea inimii.

UDMR propune o initiativa legislativa prin care romanii cu credite in valuta le pot converti in moneda nationala

Deputatul UDMR Bihor Cseke Attila spune ca formatiunea are o initiativa legislativa prin care romanii cu credite ipotecare luate in valuta ar putea sa le converteasca in moneda nationala, la cursul valutar de la data contractarii creditului, scrie Mediafax.

Premiera pentru stiinta: cercetatorii observa cum sunt create amintirile

Intr-o premiera pentru neurologie, oamenii de stiinta au urmarit procesul prin care amintirile se formeaza in creierul unei fiinte vii. Asta ii va ajuta in viitor sa descopere tratamente pentru boli ca Alzheimer.

Courtney Love a castigat procesul in care era acuzata de defaimarea fostului sau avocat, pe Twitter

Cantareata Courtney Love a castigat procesul in care era acuzata de defaimare, dupa ce a publicat pe Twitter, in 2010, mesaje care lezau imaginea fostului ei avocat, informeaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )