Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cererea de spatii industriale si logistice, cu 40% mai mare in 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cererea de spatii industriale si logistice, cu 40% mai mare in 2014

Cererea de spatii industriale si logistice de anul trecut a fost de 209. 000 mp, in crestere cu 37% in comparatie cu 2013, totodata aceasta fiind cea mai mare valoare inregistrata in ultimii 5 ani. continuă pe Ziarul Bursa

HTC One M9 a fost lansat in magazine, dar pretul e mai mare decat credeai

Oficialii companiei HTC au anuntat pe pagina de Facebook HTC Taiwan ca HTC One M9 poate fi cumparat deja, in doua versiuni, dar pretul s-ar putea sa fie mai mare decat te astepti.

Soldul creditului neguvernamental in lei, cu circa 7% mai mare

Soldul creditului neguvernamental in lei acordat de institutiile de credit a sporit, in februarie, cu 7,1% 6,7% in termeni reali) fata de luna corespunzatoare a anului trecut, pe seama majorarii cu 16,5% 16% in termeni reali) a creditului acordat gospodariilor populatiei, conform unui comunicat al BNR remis azi redactiei.

Transgaz propune un dividend pe 2014 cu 24% mai mare

Transgaz TGN), operatorul national de transport si sistem al gazelor naturale, convoaca, pentru 27 aprilie, Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor AGOA), care trebuie sa aprobe, printre altele, dividendul brut pe actiune de 21,8 lei aferent anului financiar 2014, potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BVB: Valoarea tranzactiilor cu actiuni, cu 29,32% mai mare

Valoarea tranzactionata totala pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a fost, in aceasta saptamana, de 259,94 milioane lei, dintre care 217,8 milioane lei au insumat schimburile cu actiuni, in urcare cu 29,32% fata de saptamana precedenta, informeaza buletinul Puls Capital trimis redactiei.

Facebook ar putea fi cea mai mare platforma de stiri din lume

In prezent, avand peste 1,4 miliarde de utilizatori, Facebook reprezinta o sursa importanta de trafic pentru detinatorii de site-uri, care urmaresc sa adune un numar cat mai mare de vizitatori de pe telefonul mobil.

Bulgaria a obtinut 1,3 miliarde euro din cea mai mare vanzare de titluri de stat

Bulgaria a plasat, la data de 19 martie, obligatiuni guvernamentale de 1,3 miliarde de euro, aceasta fiind cea mai mare vanzare din istoria tarii, transmite Reuters, conform Agerpres.

La 25 de ani conduce cel mai mare dealer Nissan: o piata de interes pentru noi sunt masinile electrice

Paul Badea JR 25 ani) conduce de trei ani dealerul Badsi, cel mai mare dealer Nissan, primul importator al marcii japoneze pe piata locala in urma cu 22 de ani, un business cu peste 100 de angajati si cu tinte ambitioase: o cifra de afaceri de 20.

Eugenia, pufuletii si zacusca de Raureni, vedete pe internet. Produsele romanesti, vandute in cel mai mare magazin online din America

Eugenia, zacusca si pufuletii au ajuns si in cel mai mare magazin online din America. Celebrii biscuiti cu crema de cacao- se numara printre cele mai scumpe produse vandute pe internet, pretul unui pachet depasind 80 de lei.

FOTO Cel mai mare Mall din Transilvania se deschide la Brasov in 27 martie

Coresi Shopping, care a costat 60 de milioane de euro, este cea mai mare investitie a Brasovului din ultimii cinci ani si totodata primul mall al ultimilor ani. Coresi Shopping este situat pe platforma fostei uzine Tractorul.

Business report: Cat costa infiintarea unei culturi de capsuni; Niculae Havrilet, seful ANRE: Facturile la gaze naturale ar putea sa scada cu 1-3% din aprilie, ca urmare a eliminarii importurilor; Cea mai mare macara romaneasca ridica un pod gigantic in

Modificarile din Codul Fiscal, ignorate de romani. Cum reactioneaza unii comercianti cand li se cere bonul. Comerciantii nu par speriati de legea care le permite romanilor sa plece din magazine cu marfa neplatita, daca nu primesc bon fiscal. Un bucurestean a ridicat un castel din lut in judetul Sibiu si cauta un partener pentru finalizarea investitiei. La circa 40 de km de Sibiu, la poalele muntilor Fagaras, un bucurestean a ridicat un castel de lut. De basm. Si vrea sa-l transforme in pensiune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )