Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un cetatean al Republicii Moldova a fost arestat sub acuzatia ca a luptat ca mercenar pentru Rusia

România Liberă România Liberă,
Un cetatean al Republicii Moldova a fost arestat sub acuzatia ca a luptat ca mercenar pentru Rusia

Un cetatean al Republicii Moldova, originar din Transnistria, a fost arestat sub acuzatia ca a luptat ca mercenar in formatiunile pro-ruse din estul Ucrainei. continuă pe România Liberă

Igor Dodon doreste revocarea ambasadorului Republicii Moldova la Bucuresti, dupa ce el a afirmat ca decretul de retragere a cetateniei lui Basescu ar putea fi declarat neconstitutional: Si-a permis comentarii impertinente si incompatibile cu statutul sau

Presedintele moldovean Igor Dodon a precizat, marti, ca va cere Guvernului revocarea ambasadorului Republicii Moldova la Bucuresti, dupa ce el a afirmat ca decretul de retragere a cetateniei lui Traian Basescu ar putea fi declarat neconstitutional.

Igor Dodon anunta ca va cere revocarea ambasadorului Republicii Moldova in Romania

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca va cere Guvernului de la Chisinau revocarea ambasadorului in Romania, Mihai Gribincea, dupa ce acesta a declarat ca este posibil ca decretul de retragere a cetateniei lui Traian Basescu sa fie.

Artistul care a transformat semnul Hollywood in Hollyweed a fost arestat

Un artist de 30 de ani a fost arestat luni pentru vandalizarea semnului Hollywood ce devenise Hollyweed, potrivit politiei din Los Angeles, citata de The Guardian.

SUA: Autorul atacului de pe aeroportul Fort Lauderdale a fost pus sub acuzare si risca pedeapsa capitala

Suspectul banuit ca a comis atacul de pe aeroportul Fort Lauderdale din Florida, soldat cu moartea a cinci persoane, a fost pus sub acuzare pentru o serie de infractiuni si, daca va fi gasit vinovat, risca pedeapsa capitala, transmite Agerpres citand Reuters.

Caz revoltator in Statele Unite: Un barbat a fost arestat pentru ca a hartuit o femeie in metrou, dar a trebuit sa fie eliberat deoarece e diplomat

Diplomatul sudanez, Mohammed Abdallah Ali, in varsta de 49 de ani, a fost retinut dupa ce a atins insistent si agresiv in metrou o femeie in varsta de 38 de ani, conform agentiei EFE,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )