Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cetatenii Republicii Moldova vor fi asigurati cu energie electrica in proportie de 100%

Adevărul Adevărul,
Cetatenii Republicii Moldova vor fi asigurati cu energie electrica in proportie de 100%

Ministerul Economiei gestioneaza situatia din sistemul energetic si este in contact permanent cu intreprinderile specializate in furnizarea energiei electrice pentru a solutiona toate problemele aparute in sectorul dat. Institutia asigura cetatenii Republicii Moldova ca livrarile energiei electrice nu vor fi stopate. continuă pe Adevărul

Moscova, deranjata de faptul ca locuitorii din Transnistria au cetatenia Republicii Moldova sau a Romaniei

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, s-a aratat deranjat de faptul ca locuitorii din stanga Nistrului obtin usor cetatenia Republicii Moldova, a Romaniei sau a Bulgariei si a cerut simplificarea obtinerii cetateniei rusesti.

Romania salveaza agricultorii din nordul Republicii Moldova

Agricultorii din raioanele nordul Republicii Moldova beneficiaza de o noua oportunitate oferita de Romania prin facilitarea accesului pe piata de peste Prut.

Marea Adunare Nationala de la Chisinau convocata pe 5 iulie, pentru unirea Republicii Moldova cu Romania

Basarabenii sunt chemati duminica, 5 iulie, in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, sa voteze Rezolutia privind unirea Republicii Moldova cu Romania. Mai mult decat votul politicienilor, vointa basarabenilor a fost exprimata pana acum de trei ori, in tot atatea Mari Adunari Nationale, in care s-a decis soarta teritoriului cuprins intre Prut si Nistru.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, si fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, trimisi in judecata pentru santaj

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, si fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Sergiu Lucinschi, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzati, printre altele, de santaj si fals in declaratii. Dosarul va ajunge pe masa magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )