Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cezar Ouatu este GAY? VEZI ce spune artistul despre orientarea lui sexuala!

Devorator Monden Devorator Monden,
Cezar Ouatu este GAY? VEZI ce spune artistul despre orientarea lui sexuala!

Cezar Ouatu a avut o relatie cu celebra Angela Gheorghiu, chiar si cu Andreea, stewardesa blonda, insa aparitia lui de. continuă pe Devorator Monden

Cezar Ouatu se retrage la manastire! Vrea sa se purifice printre calugari!

Cezar Ouatu, artistul care ne-a reprezentat anul trecut tara la Eurovision, vrea sa se purifice spiritual si intentioneaza sa petrecea doua saptamani la manastire printre calugari. Si-a lasat barba si vrea sa ajunga si pe Muntele Athos, in Grecia. Iata insa ce mai vrea sa faca. Ceva cu totul inedit.

Caru' cu vedete: Halucinant! Tatal lui Marius Moga si-a construit o casa iglu cu proprietati miraculoase; Cezar Ouatu a luat o decizie radicala! Si-a lasat barba si fuge pe muntele Athos; Scandal-monstru in trupa Compact!

Iulia Albu a socat din nou! Vezi cum a aparut machiata in emisiune. Iulia Albu a stat ceva timp la machiaj pentru ca a venit pe fata poleita in aur. Mai precis cu foite de aur, fiind chiar poleita. Actrita Jodie Foster si-a luat iubita. de sot! Nunta neasteptata la Hollywood. Jodie Foster si fotografa Alexandra Hedison si-au jurat iubire in fata altarului, weekendul trecut.

Ce spune mersul despre femei

Te-ai gandit vreodata ca mersul femeilor este un fel de oglinda a personalitatii sale? Iata ce mesaje se transmit, fara sa vrei, atunci cand mergi. Mersul balerina Este mersul gratios, usor saltat, cu.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )