Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cezar Preda: Cei ce au plecat la PMP spuneau ca au de luat bani, de unde sa ia daca nu taie leafa romanilor?

Adevărul Adevărul,
Cezar Preda: Cei ce au plecat la PMP spuneau ca au de luat bani, de unde sa ia daca nu taie leafa romanilor?

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, sambata, la Brasov, unde are loc sedinta Colegiului Director largit al partidului, ca aceia care au plecat la PMP sunt oameni care s-au obisnuit la guvernare, care au taiat salariile spunand ca ei au de taiat panglici, de suit pe cal si de luat bani. continuă pe Adevărul

Cezar Preda: Cei care au plecat la PMP spuneau ca taie salarii, ca ei au de suit pe cal si ...

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, sambata, la Brasov, unde are loc sedinta Colegiului Director largit al partidului, ca aceia care au plecat la PMP sunt oameni care s-au obisnuit la guvernare, care au taiat salariile spunand ca ei au de taiat panglici, de suit pe cal si de luat bani. Intrebat de jurnalisti despre plecarile din PDL catre PMP, Cezar Preda a spus ca cei care au plecat sunt oameni care nu stiu sa faca opozitie, transmite corespondentul MEDIAFAX. Sunt oameni care .

Cezar Preda: Boc a primit enorm de la PDL si va fi mereu respectat atat timp cat va ramane in interiorul partidului

Emil Boc a primit enorm de la PDL si va fi mereu respectat atata timp cat va ramane in continuare in acest partid, a declarat, sambata, vicepresedintele democrat liberal Cezar Preda. Domnul Boc este.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )