Libnet.ro
UNICEF

19:00

CFR Calatori suplimenteaza duminica trenurile pe cele mai solicitate rute

Hotnews Hotnews,
 CFR Calatori suplimenteaza duminica trenurile pe cele mai solicitate rute

Pentru preluarea traficului crescut de duminica, ultima zi a Minivacantei de Ziua Nationala a Romaniei, CFR Calatori anunta ca suplimenteaza trenurile pe rutele la care se inregistreaza cele mai mari solicitari. continuă pe Hotnews

CFR Calatori suplimenteaza duminica trenurile pe cele mai aglomerate rute

CFR Calatori suplimenteaza, duminica, la finalul minivacantei de Ziua Nationala, trenurile pe cele mai aglomerate rute. De asemenea, va suplimenta si personalul feroviar la casele de bilete din gari, iar vanzarea biletelor fara loc va fi limitata pentru a se evita supraaglomerarea.

in minivacanta de Ziua Nationala, CFR Calatori suplimenteaza trenurile

In perioada 30 noiembrie 3 decembrie, CFR Calatori suplimenteaza trenurile catre mai multe destinatii precum Alba Iulia, Iasi, Timisoara, Galati, Satu Mare sau Cluj-Napoca. De asemenea, trenurile.

Mai multe trenuri la finalul minivacantei de Ziua Nationala. Ce rute suplimenteaza duminica CFR Calatori

CFR Calatori suplimenteaza duminica, la finalul minivacantei de Ziua Nationala, trenurile pe cele mai aglomerate rute .

CFR Calatori asigura asistenta gratuita pasagerilor cu mobilitate redusa

CFR Calatori asigura pasagerilor cu mobilitate redusa, gratuit, la cerere, servicii de asistenta la transportul cu trenul: insotire in incinta garilor, rezervare locuri speciale, asistenta la urcarea/coborarea in/din tren si la bordul trenului, informeaza compania prin intermediul unui comunicat de presa.

Politistii au aplicat 17.464 de sanctiuni in ultimele trei zile, cele mai multe la regimul rutier

Politistii au aplicat 17. 464 de sanctiuni in ultimele trei zile, cele mai multe la regimul rutier, a informat duminica IGPR, printr-un comunicat de presa transmis de institutie.

Cele mai mari mall-uri din lume

Patru din cele mai mari zece mall-uri din lume sunt detinute de omul de afaceri filipino-chinez Henry Sy Sr. , iar pe primele trei locuri se afla centre comerciale din China. Niciun centru comercial din Europa sau Statele Unite ale Americii nu se afla.

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume. Doua perechi de gemene celebre din Romania sunt incluse (FOTO)

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume in care sunt incluse vedete de cinema sau mari actori de teatru ori cantareti. in top sunt si doua perechi celebre din.

TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume. Doua perechi de gemene celebre din Romania sunt incluse (FOTO)

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume in care sunt incluse vedete de cinema sau mari actori de teatru ori cantareti. in top sunt si doua perechi celebre din.

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna noiembrie 2017

Locul 10: In jurul Marii Uniri de la 1918. Natiuni, frontiere, minoritati - Lucian Boia; Locul 9: Tratat despre obiceiurile, ceremoniile si infamia turcilor - Georg Captivus Septemcastrensis; Locul 8: Botanistul euforic. Plantele din care se fac cele mai grozave bauturi din lume - Amy Stewart. Intra in articol pentru a vedea topul al celor mai vandute carti in luna noiembrie.

Eurostat: Romania are cele mai scazute preturi la gazele naturale pentru consumatorii casnici din UE

Romania a inregistrat cele mai mici preturi la gazele naturale destinate consumatorilor casnici din Uniunea Europeana, in primul semestru al acestui an. Tariful este putin peste jumatate din pretul mediu din UE, arata institutul european de statistica Eurostat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )