Libnet.ro
UNICEF

14:30

CFR Cluj si Astra Giurgiu excluse din Europa: unii platesc, altii nu stiu

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj si Astra Giurgiu excluse din Europa: unii platesc, altii nu stiu

CFR Cluj si Astra Giurgiu au fost excluse din cupele europene, a hotarat vineri UEFA. Cele doua cluburi au timp sa isi achite datoriile pana la final lui ianuarie 2015 pentru a fi reprimite, insa cel putin din partea unui club nu exista o hotarare clara in acest sens. continuă pe Online Sport

CFR Cluj si Astra Giurgiu, excluse din cupele europene in urmatoarele trei sezoane/ Echipele pot scapa insa de aceasta sanctiune

Echipele CFR Cluj si Astra Giurgiu au fost sanctionate cu excluderea din cupele europene in urmatoarele trei sezoane, deoarece inregistreaza datorii catre alte grupari, angajati si autoritati, a anuntat, luni, site-ul oficial al UEFA, potrivit Mediafax. CFR Cluj si Astra Giurgiu pot scapa de aceasta sanctiune daca vor face dovada achitarii datoriilor pana la data de 31 ianuarie 2015.

CFR Cluj si Astra Giurgiu, excluse din cupele europene. Cate sezoane vor sta acasa

Echipele CFR Cluj si Astra Giurgiu au fost sanctionate cu excluderea din cupele europene in urmatoarele trei sezoane, deoarece inregistreaza datorii catre alte grupari, angajati si autoritati, a anuntat, luni, site-ul oficial al UEFA.

CFR Cluj si Astra au fost excluse din cupele europene pentru urmatoarele trei sezoane. Solutiile de a iesi din impas

CFR Cluj si Astra Giurgiu au fost excluse din cupele europene in urmatoarele trei sezoane, deoarece cele doua formatii au datorii catre alte cluburi, angajati si autoritati, anunta site-ul oficial al UEFA.

Astra Giurgiu si CFR Cluj excluse de UEFA din cupele europene

UEFA a anuntat luni seara ca echipele Astra Giurgiu si CFR Cluj au fost excluse din cupele europene pentru urmatoarele trei sezoane.

UEFA: CFR Cluj si Astra Giurgiu au fost excluse din cupele europene in urmatoarele trei sezoane

CFR Cluj si Astra Giurgiu au fost sanctionate cu excluderea din cupele europene in urmatoarele trei sezoane, deoarece inregistreaza datorii catre alte grupari, angajati si autoritati, a anuntat, luni,.

UEFA dicteaza sanctiuni drastice pentru Astra si CFR. Au fost EXCLUSE din cupele europene

Sanctiune drastica aplicata de UEFA pentru doua cluburi din Liga I. Astra si CFR Cluj au primit interdictie de participare in cupele europene pentru 3 sezoane. in plus, Astra a fost amendata cu 100. 000 de euro,.

Astra Giurgiu explica excluderea din cupele europene

Cel mai bogat patron din Liga 1, Ioan Niculae de la Astra Giurgiu, a remis un comunicat de presa in care explica excluderea echipei din cupele europene decisa luni de UEFA.

imprumuturile non-bancare ale companiilor mici din Europa, la nivel record

Companiile mici din Europa au reusit sa depaseasca reducerea creditarii bancare prin cresterea finantarii de la creditorii non-traditionali, releva un studiu publicat ieri de firma de consultanta Deloitte LLP, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Oscilatii pe bursele din Europa si SUA

Actiunile de pe pietele din Europa au fluctuat vineri, in asteptarea unor noi stimulente monetare.

Echipa ideala a CE de handbal feminin: o romanca, cel mai bun inter stanga din Europa

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a Romaniei la Campionatul European de handbal feminin din Ungaria si Croatia - EURO 2014, a fost aleasa in echipa ideala a competitiei, au anuntat organizatorii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )