Libnet.ro
UNICEF

16:00

CFR estimeaza ca va plati pana la 20 milioane lei pentru lucrari de reparatii la statia din Galati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CFR estimeaza ca va plati pana la 20 milioane lei pentru lucrari de reparatii la statia din Galati

CFR va organiza o licitatie deshisa in luna iunie pentru continuarea lucrarilor de reparatii in statia CF Galati Calatori, contractul estimat la 20 milioane lei, fara TVA, urmand sa fie finantat cu bani de la bugetul de stat, transmite agentia Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

APIA a efectuat catre agricultori plati de peste 62 milioane lei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat catre agricultori, in data de 23 mai, plati de peste 62 milioane lei, informeaza un comunicat al institutiei remis astazi redactiei.

Proiectul de reabilitare si extindere a retelei de apa si canalizare continua. 24 de milioane de lei pentru lucrari in patru localitati

Luni s-a semnat in Baia Mare un nou contract de lucrari ce prevede extinderi si reabilitari ale infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Maramures. Contractul a fost semnat intre S. si castigatorul contractului de achizitie publica si face parte dintre-un proiect amplu ce va aduce lucrari de peste 120 de milioane de euro, in Maramures.

Certificate de trezorerie pe un an in valoare de 800 milioane lei, de la Ministerul Finantelor Publice

Ministerul Finantelor Publice au emis certificate de trezorerie pe un an in valoare de 800 milioane lei, intr-o licitatie la care costurile de finantare au continuat sa scada, randamentul mediu obtinut fiind de 2,49% pe an, fata de 2,94% pe an la precedenta operatiune pentru titluri cu maturitate similara .

Lichiditate de aproximativ 6 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6 milioane lei 1,5 milioane euro).

Raiffeisen a investit 7,65 milioane lei in proiecte comunitare

Investitiile comunitare realizate de Raiffeisen Bank in Romania s-au ridicat, in 2013, la valoarea de 7,65 milioane lei si s-au adresat unui numar de 300. 000 de beneficiari din intreaga tara, se arata in Raportul de Responsabilitate Corporativa, dat publicitatii, miercuri, de catre banca.

Lichiditate de aproximativ 13 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 13 milioane lei 3 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 30 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 30 milioane lei 6,8 milioane euro).

Lichiditate de aproape 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproape 9 milioane lei 2 milioane euro).

Evacuarea sediului retrocedat al Muzeului Literaturii, cost de 2,55 mil. lei pentru Primarie

Muzeul National al Literaturii Romane MNLR) cere o suma de 2,55 milioane lei, care sa fie adaugata bugetului institutiei. Banii sunt necesari pentru eliberarea sediului din Bucuresti care a fost retrocedat, potrivit unui proiect ce va fi discutat in.

CFR Marfa cere anularea licitatiei CE Oltenia pentru transport carbune

CFR Marfa a solicitat anularea licitatiei organizate de Complexul Energetic Oltenia pentru transportul carbunelui, unde a cerut 256 milioane lei pentru aceste servicii, cu 1 milion de lei peste oferta unei asocieri din care face parte Grup Feroviar.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )