Libnet.ro
UNICEF

17:45

Chef cu iz de scandal intr-o primarie din Gorj. Alesii sarbatoreau Ziua Barbatului si Mucenicii

Antena3 Antena3,
Chef cu iz de scandal intr-o primarie din Gorj. Alesii sarbatoreau Ziua Barbatului si Mucenicii

A fost scandal in toata regula la o primarie din Gorj, dupa ce jurnalistii le-au stricat petrecerea alesilor locali. Primarul si mai multi consilieri locali din Danesti au incins un chef de Sfintii Mucenici. continuă pe Antena3

Descoperire fabuloasa in Egipt: Statuia unei fiice a faraonului Amenhotep al III-lea, descoperita intr-un templu din Luxor

Statuia unei fiice a faraonului Amenhotep al III-lea, care o prezinta pe printesa egipteana alaturi de tatal ei, a fost descoperita intr-un templu din situl arheologic Luxor, a anuntat, vineri, Ministerul pentru.

VIDEO Actorul Sergiu Voloc a fost retinut de politie pentru ca a facut scandal intr-o instanta

Cunoscutul actor de comedie Sergiu Voloc a fost retinut astazi de politie dupa ce a facut scandal la Curtea Suprema de Justitie, fiind nemultumit de o decizie a instantei prin care a fost condamnat pentru conducere in stare de ebrietate.

Hot de buzunare, prins de politie in timp ce opera, intr-o cofetarie din Bucuresti.

Un hot de buzunare a fost prins de politie in timp ce fura bani din buzunarul unei femei de 64 de ani, intr-o cofetarie. Barbatul, cu antecedente penale, era in vizorul politistilor de la Transportul Public, dupa ce incercase sa fure, in mai multe randuri, bani si telefoane mobile, din buzunarele calatorilor din mijloacele de transport in comun din Capitala. La un moment dat,barbatul a coborat dintr-un autobuz si a urmarit o femeie care a intrat intr-o cofetarie situata pe Bd. Nicolae .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )