Libnet.ro
UNICEF

16:30

Chelsea peste Steaua din toate punctele de vedere

Online Sport Online Sport,
Chelsea peste Steaua din toate punctele de vedere

In opinia tehnicianului stelist Laurentiu Reghecampf echipa Chelsea, pe care ros-albastri o vor intalni marti seara in grupele Champions League, este superioara Stelei din toate puncte de vedere. Cu toate acestea Reghecampf spera la un rezultat pozitiv prin forta colectiva a echipei sale. continuă pe Online Sport

Super alimente din toate colturile lumii!

Sa incerci mai multe alimente din toate colturile lumii este o modalitate perfecta de a descoperi noi arome extraordinare pe care sa le incluzi in dieta ta zilnica. Pentru a te asigura ca alegi cele mai sanatoase lucruri, ADPM iti prezinta cateva dintre super-alimentele ce se regasesc in mancarurile traditionale de pe intreg globul, de la Brazilia si Turcia, pana la China ori Malaezia.

Peer Steinbruck, liderul social-democratilor germani, invins de Angela Merkel in alegeri, a demisionat din toate functiile detinute in SPD

Liderul Partidului Social-Democrat german, Peer Steinbruck, invins de cancelarul Angela Merkel in scrutinul de duminica trecuta, a anuntat vineri ca demisioneaza din toate functiile detinute in cadrul formatiunii politice. Peer Steinbruck, in varsta de 66 de ani, a anuntat ca nu va mai asuma nicio responsabilitate in cadrul partidului sau in cadrul grupului SPD din Bundestag.

Germania: Peer Steinbruck a demisionat din toate functiile detinute in SPD

Liderul Partidului Social-Democrat german, Peer Steinbruck, invins de cancelarul Angela Merkel in scrutinul prezidential de duminica, demisioneaza din toate functiile detinute in cadrul formatiunii.

Steaua - Chelsea: Peste 900 jandarmi vor asigura ordinea publica.

Fortele de ordine la meciul Steaua - Chelsea, din grupe E a Ligii Campionilor, vor numara peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei, conform Mediafax. Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19. 15 doar pe baza de bilete si invitatii. Meciul Steaua - Chelsea, se va disputa pe Arena Nationala, marti, incepand cu ora 21. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand .

Frank Lampard a explicat de ce a pierdut Chelsea partida cu Steaua din martie, din Liga Europa

Frank Lampard 35 de ani) a participat astazi, alaturi de antrenorul Jose Mourinho, la conferinta de presa oficiala dinaintea partidei cu Steaua, din Liga Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )