Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua - Chelsea: Peste 900 jandarmi vor asigura ordinea publica.

România Liberă România Liberă,
Steaua - Chelsea: Peste 900 jandarmi vor asigura ordinea publica.

Fortele de ordine la meciul Steaua - Chelsea, din grupe E a Ligii Campionilor, vor numara peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei, conform Mediafax. Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19. 15 doar pe baza de bilete si invitatii. Meciul Steaua - Chelsea, se va disputa pe Arena Nationala, marti, incepand cu ora 21. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand . continuă pe România Liberă

Chelsea peste Steaua din toate punctele de vedere

In opinia tehnicianului stelist Laurentiu Reghecampf echipa Chelsea, pe care ros-albastri o vor intalni marti seara in grupele Champions League, este superioara Stelei din toate puncte de vedere. Cu toate acestea Reghecampf spera la un rezultat pozitiv prin forta colectiva a echipei sale.

Hotarare de ultim moment luata de organizatorii meciului Steaua-Chelsea pentru a proteja iarba Arenei Nationale

Din cauza ploilor abundente care au cazut in ultimele doua zile in Bucuresti, organizatorii partidei Steaua-Chelsea au decis sa rabateze acoperisul Arenei Nationale pentru a proteja suprafata de joc.

Dan Petrescu despre Steaua - Chelsea: Va fi un meci echilibrat

Fostul fundas al echipei nationale si al celor doua formatii care se vor infrunta, marti seara, pe Arena Nationala este de parere ca meciul dintre Steaua si Chelsea va fi unul echilibrat si ca echipa din Ghencea va avea sansa ei.

Mourinho, inainte de Steaua - Chelsea: Sunt sigur ca Steaua va castiga puncte in grupa.

Jose Mourinho, antrenorul echipei Chelsea, a declarat, luni, ca Steaua este o echipa buna, organizata, care merita sa joace in grupele Ligii Campionilor, precizand ca este sigur ca formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf va obtine puncte in Grupa E, conform Mediafax. Steaua a aratat ca merita sa joace in grupele Ligii Campionilor. Sunt sigur ca Steaua va castiga puncte in aceasta grupa pentru ca poate pune probleme oricarei echipe, a spus Mourinho, intr-o conferinta de presa. Intrebat ce .

Reghecampf, inainte de Steaua - Chelsea: Speram la cel putin un egal.

Antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, spera cel putin la un rezultat de egalitate in partida cu Chelsea Londra, contand pentru etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor, conform Mediafax. Orice punct in aceasta faza a competitiei este foarte important, dar noi ne dorim sa castigam. Plecam de la premisa ca este foarte important, atat pentru noi, cat si pentru Chelsea, pentru ca ambele echipe au zero puncte, sa incercam sa facem cat mai multe puncte. Ceea ce ne dorim noi este sa ne .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )