Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cher Lloyd a interpretat live piesa I Wish la show-ul lui Kelly Michael! Vezi aici momentul artistei!

Devorator Monden Devorator Monden,
Cher Lloyd a interpretat live piesa I Wish la show-ul lui Kelly Michael! Vezi aici momentul artistei!

Simpatica artista britanica se afla momentan intr-o mica pauza de la turneul I Wish din US, asa caCher Lloyd a acceptat acum cateva zile invitatia organizatorilor show-ului Live With Kelly Michael de a aparea in direct si de a interpreta live cel mai recent single al sau, I Wish. Colaboratorul cantaretei la aceasta piesa, . continuă pe Devorator Monden

Ariana Grande a interpretat live piesele Right There si The Way la show-ul lui Jimmy Kimmel! Vezi aici recitalul!

Noua Mariah Carey, asa cum a fost numita de presa de peste Ocean, a fost prezenta pe 15 octombrie pe scena cunoscutului show al lui Jimmy Kimmel, artista incantand audienta cu doua dintre recentele sale single-uri, Right There, respectiv The Way. Simpatica Ariana Grande a purtat o rochita scurta neagra stralucitoare, a avut o coafura .

Noul album al lui Cher Lloyd se va intitula Sorry Im Late!

Dupa saptamani intregi de asteptare fanii simpaticei artiste britanice au aflat in sfarsit care va fi titlul viitorului album al lui Cher Lloyd si anume Sorry Im Late. Conform ultimelor informatii, materialul este programat sa se lanseze in decembrie, pentru moment nefiind inca dezvaluita o data exacta. Cher Lloyd a extras de pe viitorul album .

Miley Cyrus a cantat live piesele We Cant Stop si Wrecking Ball la show-ul lui Ellen DeGeneres! Vezi aici momentele artistei!

Miley Cyrus continua apriga promovare a noului sau album, Bangerz, acceptand sa apara ca invitata intr-unul dintre cele mai celebre show-uri din lume si anume The Ellen DeGeneres Show. In cadrul editiei care s-a transmis vinerea trecuta fosta vedeta Disney a interpretat live hitul Wrecking Ball, dar si o versiune acustica a single-ului We Cant .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )