Libnet.ro
UNICEF

16:00

China va deveni a doua mare piata de actiuni din lume pana in 2030

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China va deveni a doua mare piata de actiuni din lume pana in 2030

China va devansa Marea Britanie si Japonia, urmand sa devina a doua mare piata de actiuni din lume, dupa SUA, pana in 2030, conform unui raport al bancii elvetiene de investitii Credit Suisse Group AG. continuă pe Ziarul Bursa

Credit Suisse: China va depasi Marea Britanie si Japonia si va deveni a doua mare piata de capital din lume pana in 2030

China va depasi pana in 2030 Marea Britanie si Japonia devenind a doua mare piata de capital din lume, dupa Statele Unite, potrivit unui studiu al bancii elvetiene Credit Suisse, citat de CNBC. Capitalizarea.

Volkswagen va avea doua fabrici noi in China

Volkswagen AG, cel mai mare constructor auto din Europa, isi va construi doua fabrici noi in China, ca parte a planului sau de majorare a capacitatii de productie din cea de-a doua mare piata auto din lume.

Cum arata cel mai aglomerat oras din lume, vazut din avion. Aproape 15 milioane de oameni traiesc aici

China este una din cele mai mari tari din lume. Iar pentru al patrulea an consecutiv, Shanghaiul a primit titlul de cel mai aglomerat oras din lume. Aproape 15 milioane de oameni locuiesc in aceasta metropola, iar.

Wal-Mart este cea mai mare companie din lume, urmata de Shell si ExxonMobil - top Fortune

Gigantul american al distributiei Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in termeni de cifra de afaceri, devansand mai multe societati petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului revistei Fortune, publicat luni si citat de AFP.

Al doilea cel mai bogat om din lume isi vinde o parte din imperiul de telecomunicatii

Miliardarul mexican Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume dupa Bill Gates, cofondator al Microsoft), isi va dezmembra imperiul de telecomunicatii America Movil construit in Mexic si va vinde o parte dintre activele de telefonie fixa si mobila, ca sa evite restrictii dure din partea autoritatilor, pentru pozitie dominanta pe piata, scrie Financial Times FT).

Al doilea cel mai bogat om din lume vinde o parte din imperiul sau telecom, la presiunea autoritatilor

Miliardarul mexican Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume dupa Bill Gates, isi va dezmembra imperiul telecom construit in Mexic si va vinde o parte din activele de telefonie fixa si mobila, pentru a evita ca autoritatile sa-i impuna restrictii dure pentru pozitie dominanta pe piata.

VIDEO Primul oras din lume cu temperatura controlata va fi construit in Dubai

In cea mai recenta incercare de a cimenta pozitia Dubaiului ca centru economic al lumii islamice, a seicului Mohammed anunta planurile de a construi primul oras din lume cu temperatura controlata, care va fi si cel mai mare mall de pe planeta, relateaza Time.

FOTO APOCALIPTICE. Cum arata cel mai bizar CIMITIR de masini din lume, vechi din Al Doilea Razboi Mondial

Imaginile apocaliptice din galeria foto de mai sus nu sunt dintr-un film cu zombie, ci dintr-unul din cele mai mari cimitire de masini din lume.

Cel mai scump ceas din lume va fi scos la licitatie pentru 12 milioane de euro

Cel mai scump ceas din lume, o capodopera a ceasornicarilor elvetieni, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sothebys pe 14 noiembrie, la Geneva,.

LICITATIE. Cel mai scump ceas din lume, in valoare de 12 milioane euro, va fi scos la licitatie

Cel mai scump ceas din lume, numit Supercomplication Henry Graves, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sotheby039;s pe 14 noiembrie, la Geneva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )