Libnet.ro
UNICEF

22:45

China trebuie sa-si asume o responsabilitate mai mare pentru piata globala a otelului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China trebuie sa-si asume o responsabilitate mai mare pentru piata globala a otelului

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a cerut Chinei sa-si asume o responsabilitate mai mare pentru piata globala a otelului, remarcand ca Beijingul si-a majorat semnificativ cota din productia mondiala de otel de cand a aderat la Organizatia Mondiala a Comertului OMC), in 2001, transmite Reuters, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Angela Merkel: China trebuie sa-si asume o responsabilitate mai mare pentru piata globala a otelului

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a cerut Chinei sa-si asume o responsabilitate mai mare pentru piata globala a otelului, remarcand ca Beijingul si-a majorat semnificativ cota din productia mondiala de otel de cand a aderat la Organizatia Mondiala a Comertului OMC), in 2001, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Loredana, aniversare alaturi de fiica ei pe cel mai mare vas de croaziera din lume

Loredana a petrecut o scurta vacanta, alaturi de fiica ei, Elena, pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Harmony of the Seas. Artista a participat, cu aceasta ocazie, in calitate de invitat VIP, la inaugurarea imensei ambarcatiuni, pornind, din Barcelona, intr-un circuit de trei zile pe Marea Mediterana.

Conflict intr-un sat din Marea Britanie, din cauza celui mai mare festival pentru swingeri din Europa (FOTO)

Localnicii din satul britanic Flaxey sunt nemultumiti ca cel mai mare festival pentru swingeri din Europa se va tine in apropiere de localitatea lor. Anul trecutlocalniciinu au putut sa.

Cea mai mare parte a investitiilor ASF - catre sectorul IT

Cea mai mare parte din cheltuielile de investitii, in bugetul de anul acesta, al Autoritatii de Supraveghere Financiara, merge catre sectorul IT, a spus, ieri, Mircea Ursache, vicepresedintele ASF.

Cea mai mare provocare a industriei textile romanesti: lipsa tesaturilor si a materialelor proprii. Cat ar costa o tesatorie sau o filatura si cum ar ajuta economia

Cea mai mare problema a industriei usoare din Romania este lipsa tesatoriilor, a filaturilor si a topitoriilor care sa produca materii prime, necesare in procesul de confectionare, iar acest lucru este cauzat de investitiile de ordinul milioanelor de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )