Libnet.ro
UNICEF

16:45

Chinezii de la Xiaomi lucreaza la telefonul mai puternic decat laptopul tau

Playtech Playtech,
Chinezii de la Xiaomi lucreaza la telefonul mai puternic decat laptopul tau

Xiaomi nu-i un producator care sa evite fuga dupa specificatiile. Si are un telefon de gaming pe care poate experimenta fix cu asa ceva. Black Shark e telefonul creat de Xiaomi pentru cei care. continuă pe Playtech

HOROSCOP. Aceste patru zodii simt cel mai puternic efectele Lunii Pline

Patru semne zodiacale simt cel mai puternic efectele Lunii Pline.

Meteorologii anunta, in weekend, temperaturi mai ridicate decat cele specifice lunii ianuarie

Meteorologii anunta, pentru acest weekend, temperaturi mult mai ridicate decat cele specifice lunii ianuarie, cu valori ce ajung la 12 grade, iar minimele vor fi cuprinse intre -6 si 4 grade. Si in Capitala, termometrele vor arata valori mai mari decat normalul perioadei, transmite Mediafax.

Jurnalista Samira Ahmed a castigat procesul cu BBC pentru plata echitabila. Era platit de peste sase ori mai mult decat reclamanta pentru acelasi gen de munca - a aratat instanta

Jurnalista Samira Ahmed a castigat vineri procesul cu BBC pentru plata echitabila, dupa ce a reclamat faptul ca a fost platita cu o suma mai mica decat un coleg care a facut un job similar pentru reteaua de televiziune, anunta compania britanica.

Alin Tosca, increzator pentru play-off-ul din Liga Natiunilor: Avem sanse mari. Suntem mai buni decat Islanda

Alin Tosca, echipei Gaziantep FK, a declarat, intr-un interviu pentru agentia Ihlas, ca nationala Romaniei are sanse mari la semifinala cu Islanda din play-off-ul Ligii Natiunilor, care va avea loc la 26 martie. Cred ca suntem mai buni decat Islanda, a spus fundasul.

Merkel la Moscova: A vorbi unul cu celalalt este mai bine decat a vorbi unul despre celalalt

Au trecut aproape 5 ani de cand cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin s-au intalnit in capitala Rusiei. in mai 2015, ei au depus flori la mormantul soldatului necunoscut de la zidul Kremlinului, in amintirea sfarsitului celui de-al Doilea Razboi Mondial. Azi, intalnirea lor nu are loc pe fondul unui eveniment festiv, deoarece problemele de discutat sunt actuale si grave. Sambata, 11 ianuarie, cancelarul a ajuns la Kremlin pentru un pranz comun de lucru, insotita de ministrul german de externe, Heiko Maas.

Business report: Consiliul Concurentei: Reducerea accizelor carburantilor s-a transmis integral in pret; Fondul Sanatatii are deficit de peste cinci ori mai mare decat in 2018; Lovitura pentru prima economie a Europei

ANAF vrea sa modifice declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale. ANAF a pus in dezbatere publica. Analiza: Romanii au cumparat cu 20% mai multe masini noi anul trecut. Piata auto din Romania a inregistrat. Lovitura pentru prima economie a Europei. Productia auto din Germania, la cel mai scazut nivel din ultimii 23 de ani. Productia de automobile a Germaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )