Libnet.ro
UNICEF

17:00

CIA retrage personal din China. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
CIA retrage personal din China. Care este motivul

CIA a retras personal de la Ambasada Statelor Unite din Beijing, de teama ca date furate din computerele Guvernului i-ar putea expune agentii. continuă pe România Liberă

Proiectul privind investitiile de un miliard de euro in irigatii NU a putut fi adoptat. Care este motivul

Plenul Camerei Deputatilor nu a reusit, miercuri, sa adopte o ordonanta care prevedea si investitii de un miliard de euro in sistemul de irigatii, deoarece nu s-a intrunit numarul suficient de voturi pentru o lege organica, in contextul absentelor din randul coalitiei si a abtinerilor PNL.

Bugetul Ministerului Muncii, marit cu peste patru milioane de lei. Care este motivul

Bugetul Ministerului Muncii a fost suplimentat de Guvern cu 4,29 milioane lei, pentru plata anticipata a unor titluri executorii pentru angajatii din Minister si ai institutiilor din subordine.

Elevii bucuresteni nu au cursuri pe 5 octombrie. Care este motivul

Elevii din Capitala nu vor avea cursuri in 5 octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei, dar vor merge la scoala si vor avea activitati educative si recreative.

Consiliul Concurentei a AMENDAT 10 companii din domeniul gazelor naturale. Care este motivul

10 companii din comeniul gazelor naturale au fost sanctionate de Consiliul Concurentei cu amenzi in valoare totala de 920. 000 de lei 207. 690 euro) pentru intelegeri anticoncurential.

Parlamentarii PNL intra in greva japoneza. Care este motivul

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a anuntat marti ca parlamentarii liberali vor intra, de luni in greva japoneza pentru adoptarea legii votului prin corespondenta.

Kim Kardashian si Kanye West vor avea parte de un Craciun special. Care este motivul

Vedetele americane Kim Kardashian si Kanye West isi asteapta cel de-al doilea copil in ziua de Craciun, .

Alexandra Smedoiu, PwC: O persoana fizica care este asociat intr-un SRL va plati un impozit total de aproximativ 30%

O persoana fizica care este asociat intr-un SRL va plati un impozit total de aproximativ 30%, adica: 16% pe profitul societatii si 16% pe venitul din dividend 16%+16%*0. Din 2017, impozitul pe dividende se va reduce la 5%. Atentie insa, pentru ca poate aparea obligativitatea platii contributiei de asigurari sociale de sanatate pentru veniturile din dividende, in anumite conditii. Scutirea de la impozitare a dividendelor in conditiile mentionate 10%, detinere de 1 an) se aplica doar veniturilor obtinute de persoane juridice, si este inspirata din legislatia Uniunii Europene, a explicat vineri Alexandra Smedoiu, Director Consultanta fiscala in cadrul PwC Romania , intr-o discutie online cu cititorii HotNews. ro.

Rechizitoriu DNA: Campania PNL, finantata din MITA primita de George Scutaru. Materialele electorale, cumparate din China

Fostul consilier prezidential George Scutaru, trimit in judecata pentru spalare de bani, ar fi finantat ilegal campania electorala a PNL din anul 2008 cu materiale promotionale pe care le-a cumparat din China, potrivit rechizitoriului DNA.

Ce planuri de afaceri are compania care pune ciocolata produsa in Romania pe rafturi din China sau Canada

Producatorul de ciocolata Heidi Chocolat investeste cateva milioane de euro in capacitatea de productie pe care o are in Romania si targeteaza o crestere de 50% a afacerilor pana in 2020, cand isi propune sa detina o cota de 10% din piata de tablete.

Care este orasul cu cel mai mult trafic

Capitala Filipinelor, Manila, este orasul cu cel mai intens trafic rutier din lume, potrivit Indicelui Global de Satisfactie a Soferilor - un studiu realizat de Waze, populara aplicatie de trafic rutier si navigatie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )