Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu aproape 11%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cifra de afaceri din industrie a crescut cu aproape 11%

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa) a crescut, in primele noua luni ale anului, cu 10,9%, fata de aceeasi perioada din 2016, datorita cresterii industriei extractive +15,3%) si industriei prelucratoare +10,8%), informeaza Institutul National de Statistica INS) prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Manchester City a inregistrat o cifra de afaceri record in sezonul 2016/2017

Manchester City a raportat o cifra de afaceri record de 473,4 milioane de lire sterline 620,11 milioane dolari) in exercitiul financiar 2016/2017, astfel ca formatia engleza de fotbal a inregistrat profit pentru al treilea an consecutiv, relateaza Reuters.

Romanul care stie de ce trag clopotele. Afacere pornita cu 3.000 de lei si care a ajuns in 14 ani la o cifra de afaceri uriasa

Radu Botor a pornit intr-un domeniu necunoscut, doar pentru ca nu ii placea cum suna clopotele pe care le auzea la probe in uzinele din Baia Mare. Acum are o cifra de afaceri de 1 milion de euro pe an si continua sa se extinda peste hotare.

Subiectele zilei:Majorarile salariale. Cum se sparge in capul PSD minciuna cu care a castigat alegerile. Culise;Cine profita si cine pierde din impozitul de 1% pe cifra de afaceri;Ce acuzatii i se aduc ministrului Energiei, Toma Petcu, in motiunea pe car

Guvernul german saluta dezvaluirile Paradise Papers. Desi Panama Papers nu sunt inca evaluate complet, jurnalistii au dezvaluit noi trucuri fiscale ale politicienilor, corporatiilor si bogatilor lumii, care ascund banii si nu platesc. 5 conspiratii penibile ale fanilor PSD despre protestul anticoruptie din weekend. In final, dupa zeci de masuri PSD absolut oribile pentru cetatenii tarii asteia si nenumarate scandaluri de coruptie legate de membrii partidului, 35 000 de romani au.

Exportam mai mult, dar importam si mai mult. Deficitul balantei comerciale a crescut la aproape 9 miliarde de euro

Exporturile Romaniei s-au ridicat in primele noua luni ale acestui an la 46,5 miliarde de euro, dar am importat de 55,4 miliarde de euro, ceea ce ne duce la un deficit comercial de aproape 9 miliarde de euro, arata Institutul National de Statistica INS).

Comenzile noi din industria prelucratoare au crescut cu 11,3%

Comenzile noi din industria prelucratoare in termeni nominali au crescut, in primele noua luni ale anului, cu 11,3%, fata de aceeasi perioada din 2016, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2201 seconds )