Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cinci ani de detentie pentru tanarul din Husi care a ajutat doua surori sa se prostitueze

Adevărul Adevărul,
Cinci ani de detentie pentru tanarul din Husi care a ajutat doua surori sa se prostitueze

Un tanar de 20 ani, din Husi, a fost condamnat luni, 25 ianuarie, la cinci ani de inchisoare, fiind gasit vinovat pentru savarsirea infractiunii de proxenetism. continuă pe Adevărul

Alerta meteo mondiala: Ultimii cinci ani, cei mai caldurosi din istorie

Media temperaturii mondiale a crescut anul trecut pentru prima data cu un grad peste nivelul din epoca pre-industriala, a anuntat Organizatia Meteorologica Mondiala OMM), preluata de DPA, potrivit Agerpres.

O inginera din Husi, condamnata pentru profanare de morminte

O inginera din Husi a fost condamnata la inchisoare cu suspendare pentru profanare de morminte si cadavre. Sentinta a fost data dupa ce femeia si-a furat fratele din mormant, fara stirea familiei, si i-a.

La cinci ani de la Fukushima, n-a invatat Belgia nimic? Carpeala de la centralele nucleare belgiene ii alarmeaza pe vecini

Germania, Olanda si Luxemburg au cerut socoteala autoritatilor belgiene in problema repetatelor incidente legate de functionarea centralelor nucleare. S-a cerut dovedirea sigurantei centralelor nucleare vechi de 40 de ani, a relatat lunea trecuta Derniere Heure. Descoperirea catorva mii de mini-fisuri la cuve, precum si recenta serie de incidente tehnice la reactoarele Doel si Tihange, i-au pus pe vecini pe jar.

Doi romani gasiti morti intr-o casa din Belgia. Care a fost cauza deceselor

Doi imigranti romani au fost gasiti morti intr-o cladire din orasul Herstal, situat in estul Belgiei, autoritatile suspectand ca s-au intoxicat cu monoxid de carbon, informeaza postul RTBF, potrivit.

Tineri retinuti pentru inselaciune prin metoda pomana pentru decedatii din Clubul Colectiv

Trei tineri au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si complicitate la inselaciune prin metoda pomana pentru decedatii din Clubul.

Cati bani a dat Biserica Ortodoxa pentru victimele din Colectiv

Dupa tragedia din clubul Colectiv, au existat acuzatii ca Biserica nu a fost alaturi de victime si familiile acestora. Reprezentantii Patriarhiei Romane spun acum ca lucrurile nu au stat chiar asa si ca au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )