Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cinci masini, implicate intr-un accident rutier pe DN 7. Coloanele de masini pe ambele sensuri se intind pe patru kilometri

Adevărul Adevărul,
Cinci masini, implicate intr-un accident rutier pe DN 7. Coloanele de masini pe ambele sensuri se intind pe patru kilometri

Cinci autovehicule au fost implicate sambata-seara intr-un accident rutier petrecut pe DN 7 in judetul Arges, fara sa existe persoane ranite. Traficul rutier in zona s-a desfasurat cu dificultate, formandu-se coloane de autovehicule de patru kilometri in ambele sensuri. continuă pe Adevărul

Cinci masini implicate intr-un accident rutier pe DN 7

Cinci autovehicule au fost implicate sambata seara intr-un accident rutier petrecut pe DN 7 in judetul Arges, fara a exista insa persoane ranite. Traficul rutier in zona s-a desfasurat cu dificultate, fo.

GRAV accident rutier pe DN7. Mai multe masini au fost implicate

Cinci autovehicule au fost implicate, sambata seara, intr-un accident rutier petrecut pe Pitesti Ramnicu Valcea, in zona localitatii Moraresti, din judetul Arges. Din fericire, nu au existat.

Un tanar si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs pe soseaua Orhei-Calarasi

Un tanar de 19 ani a decedat noaptea trecuta, iar alti trei au fost transportati la Spitalul raional Orhei cu diverse traumatisme in urma unui accident rutier produs pe soseaua Orhei-Cararasi. Potrivit Politiei, automobilul in care se afla tanarul se deplasa regulamentar si a fost tamponat frontal de un alt automobil, care nu i-a cedat trecerea.

Accident rutier grav: O persoana a murit si alte doua au fost ranite

Un barbat in varsta de 60 de ani a decedat sambata dupa-amiaza, iar doua au fost ranite in urma unui accident rutier pe DJ 102 H, intre localitatile buzoiene Caldarusanca si Pitulicea, din cauza unui.

Ambulanta SMURD implicata intr-un accident rutier. Transporta la spital un copil de 3 ani

O autospeciala SMURD a fost implicata in noaptea de vineri spre sambata intr-un accident rutier produs intr-o intersectie din municipiul Constanta.

GRAV accident rutier in Arad. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier intre o autoutilitara si un microbuz a avut loc, vineri dimineata, la intrarea in Sambateni, pe DN7, in Arad. in accident o persoana si-a pierdut viata, iar o alta persoana a fost.

Doliu in lumea sportului. Un campion mondial la atletism a murit intr-un accident rutier

Atletul kenyan Nicholas Bett, campion mondial la 400 metri garduri in 2015, a murit, miercuri, in urma unui accident rutier. El se intorcea de la Campionatele Africii. Accidentul s-a produs pe un drum din.

Atletul kenyan Nicholas Bett (fost campion mondial la 400 metri garduri) a murit ntr-un accident rutier

Atletul kenyan Nicholas Bett, campion mondial la 400 metri garduri in 2015, a murit, miercuri, in urma unui accident rutier. El se intorcea de la Campionatele Africii.

VIDEO Atletul kenyan Nicholas Bett (fost campion mondial la 400 metri garduri) a murit ntr-un accident rutier

Atletul kenyan Nicholas Bett, campion mondial la 400 metri garduri in 2015, a murit, miercuri, in urma unui accident rutier. El se intorcea de la Campionatele Africii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )